Haberler

CHP Didim İlçe Başkanlığına Bir Aday Daha

CHP Didim İlçe Başkalığı için aday sayısı her geçen gün artıyor.

CHP Didim İlçe Başkalığı için aday sayısı her geçen gün artıyor. Son olarak iş adamı Ali Sakaroğlu da başkanlığa aday olduğunu açıkladı.

Son olarak İlçe Başkanlığı adaylığını açıklayan iş adamı Ali Sakaroğlu, partisinin halktan kopuk olduğunu belirterek mevcut yönetimi eleştirdi. İlçe başkanı olduğu takdirde partilileri tek çatı altında toplayarak, halkla bütünleştireceğini söyleyen Sakaroğlu, şu açıklamalarda bulundu; "Bizler Cumhuriyet Halk Partisine gönül vermiş Atatürkçü bireyler olarak son iki yıldır CHP Didim teşkilatının siyasi geçmişleri karanlık ve bu gün bile halktan kopuk yönetim biçimi ve partilileri kucaklayamayan kişiler tarafından işgal altında olduğunu düşünüyoruz. Seçim dönemleri dışında bile partililerimiz tarafından her daim kalabalık tutulan ilçe binasına son iki yıldır kimsecikler uğramamak da, ilçe binasında yapılan toplantı ve etkinlikler sayıları iki elin parmaklarını geçmeyen aynı yüzlerin katılımları ile yapılmaktadır. Bu durum içimizi acıtmaktadır. Ülkemizin içinden geçtiği zorlu dönemde, gönlünü CHP'ye vermiş tek bir insanımızı bile kaybetme lüksümüz yoktur. CHP İlçe başkanı hala daha temsil ettiği makamın ağırlığının farkına varamamış, sorumluluklarını idrak edememiş, en önemlisi parti ile siyaset arasındaki protokol sırasını kavrayamamıştır. Bu yüzdendir ki parti üzerinde, yöneticilerin değil, partinin emrinde olması gereken siyasilerin ve yardakçılarının hakimiyeti sürmektedir. Bizler bu çarpık düzene ve yanlış yürüyen parti hiyerarşisine son vereceğiz. CHP içerisinde, gönlünü ve emeğini yıllardır bu partiye veren vefakar ve cefakar partililerimizin dediği olacak, parti birilerinin rant kapısı ve koltuk kapma mevzisi olmayacaktır" - AYDIN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Didim Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title