Haberler

CHP'den AK Parti'ye Tutanaklı Yanıt

Güncelleme:

AK Parti'nin, 3 aylık hükümet önermedikleri açıklamasına görüşmeye katılan isimlerden CHP Sözcüsü Haluk Koç, tutanakla cevap verdi.

AK Parti'nin, 3 aylık hükümet önermedikleri açıklamasına CHP'den tutanakla yanıt geldi.

"SAYIN DAVUTOĞLU'NUN ANLAYIŞLA KARŞILAYACAĞINI UMUYORUM"

Görüşmeye katılan isimlerden CHP Sözcüsü Haluk Koç, tutanaktan okuduğu kısımla iddiaya yanıt verdi:

"Genel başkanların görüşmesine ben de katıldım. Canlı yayına çıkıp o süreçle ilgili bir yorumda bulunmadım. Ama Adalet ve Kalkınma Partili bir yetkili "Süreli ve çerçevesi belli bir reform hükümeti hedefimizdir, biz süre belirtmedik" açıklaması yaptı. Sayın Davutoğlu ile Sayın Çelik'in anlayışla karşılayacağını umuyorum.

"KONUŞULANLARI BİRE BİR NOT TUTTUM"

Bu açıklamayı yapmak zorundayım. Konuşulanları bire bir not tuttum. İçerdeki canlı tanıklardan biriyim. Sayın Davutoğlu bu konu tartışıldıktan sonra "3 ay sorumluluk almamanızı anlayışla karşılıyorum." dedi. Bu birebir ağzından çıkan sözdür. Adalet ve Kalkınma Partili yetkililerinin olayı tahsis edecek açıklamalarından uzak kalmaları gerekiyor. Biz de bu tahrifatları düzeltecek açıklama gereği duymayalım."

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Haluk Koç Ak Parti Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Sülfür gazı nedir, zararlı mı, ölümcül mü? Menkul kıymet tesisi nedir, ne anlama gelir? 4. eleme adayı kim oldu? Survivor haftanın eleme adayları ki potada kimler var 9 Mayıs Perşembe? 9 Mayıs2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 9 MayısResmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 9 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 9 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 9 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 9 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 9 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 9 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 9 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 9 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 9 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 9 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 9 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Beşiktaş Trabzonspor maçı ne zaman ZTK 2024?
500

Yorumlar (57)

gfgjgkj:

Sen ne gavatsın bılen ıyı bılır. not tutmus bırde sızınle degıl kovalısyona tuvalete gıdılmez.

36
80
yanıtYanıtla
chp den bir cacık olmaz ...:

Yazıklar olsun CHP ye... Ilk seçim de oyum artık AKP ye...

24
66
yanıtYanıtla
kuzeyli:

Davutoglu rte baskısıyla rezil oldun vursaydın yumrugu kursaydın hükümeti olsaydın başbakan gelecegin lideriydin ama oyalama oyunların kendinide akpyide bitirdin siyasetin yerlerde sürünüyor

57
29
yanıtYanıtla
bir misal:

Bur gun bir kral bi kopru yapmis ve ordan gecen halktan para degilde g.t lerini istemis. Aradan bir ay gecip halktan hic ses cikmayinca halkin halini merak etmis ve sehre inmis ey ahalim var mi bi sikayetiniz kimselerden ses yok tam o sirada biri var kralim demis.kral hakkini araya biri cikti diye sevinmis nedir derdin diye sorunca adam: kralim kopruden gecerken cok sira oluyor buraya bir zenci daha gorevlendirirmisiniz demis. Bizim halkin durumuda bundan ibaret...akp % 50 alsa sasirmam

53
20
yanıtYanıtla
asabii:

chp yıllarca milletin gözünü boyamış bir partidir. şimdi mi güveneceğiz sanki . !

17
51
yanıtYanıtla
saadet partılı:

saadet gelecek huzur gelecek

6
61
yanıtYanıtla
Kral:

yav chpye iki tavuk versen güdemez kalkmış bakanlık istiyo hadi hadi siz gidin dhkpcyi yönetin

14
45
yanıtYanıtla
vatandaş:

Kesinlikle tekrar seçim olmalı ve akp tek başına iktidar olmalı .. Ozaman kopek surulerinin dağlar da toprak oluşunu izleyin.. Oyum kesinlikle AKP ye...

23
36
yanıtYanıtla
aktar:

haluk koç çok beyefendi bir adam akpliler tam bir yalancı

24
31
yanıtYanıtla
AlperMobil-IOS:

Sen tutunsa yalandır

11
31
yanıtYanıtla
Tüm 57 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title