Haberler

CHP'de Yeni Yönetim Mazbatasını Aldı

CHP İl Başkanlığı'na seçilen Yalçın Görgöz, CHP'nin içinde bir kavganın olmadığını belirterek, bu olayları geçmişten bu yana bazı yandaş medyanın abartarak gün yüzüne getirdiğini savundu.

CHP İl Başkanlığı'na seçilen Yalçın Görgöz, CHP'nin içinde bir kavganın olmadığını belirterek, bu olayları geçmişten bu yana bazı yandaş medyanın abartarak gün yüzüne getirdiğini savundu.

CHP Afyonkarahisar İl Başkanlığı'na seçilen Yalçın Görgöz, mazbatasını alarak parti binasında il yönetimi ile birlikte basın toplantısı yaptı.

İl kongresinde üç adayın yarıştığını ve görevin partililer tarafından kendisine verildiğini dile getiren Yalçın Görgöz, kendisi ile birlikte görece seçilen arkadaşlarının partinin emekçileri olduğunu belirtti. Daha önceki il Başkanı Nevzat Ercan'ın seyahate çıkması nedeniyle bu törene katılamadığını bildiren Görgöz, bu yarışı CHP'nin kazandığını belirterek, kendisine destek verenlere teşekkür etti.

Görgöz, cumhuriyeti kuran bir partinin il başkanı olmanın Afyonkarahisar'da başta partinin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk'ün koltuğunu temsil etmek, Kemal Kılıçdaroğlu'nu Afyonkarahisar'da temsil etmek anlamına geldiğini ifade etti. Yapacakları çok önemli işlerin olduğunu dile getiren Görgöz, "Bütün demokratik kitle örgütleri ile birlikte adım adım ilimizdeki bütün yapılanmaları çalışmaları takip edeceğiz. Partimizin yönetiminde görev alan 40 kişi ile birlikte çalışacağız. Bütün arkadaşlarımın sorumlulukları olacak. Başta merkez ilçe olmak üzere bir bütün halinde çalışacağız. Ayrım olmayacak. Biz hepimiz biriz, bunu önümüzdeki çalışmalarda da göstereceğiz. Önümüzde yerel seçimler var, 1.5 yıl gibi bir süre söz konusu. Yerel seçimlere şimdiden çalışmaya başlıyoruz" dedi.

CHP'nin içerisinde normalde hiç kavganın olmadığını savunan Görgöz, şöyle konuştu:

"Geçmişten bu yana bazı yandaş medya abartarak gün yüzüne getirmektedir. CHP'liler hepsi birbirine bağlı, saygılı, partisine sahip çıkan insanlardır. Ne yaptıklarını, sorumluluklarını iyi bilirler. Basınımızın sağduyusuna ihtiyacımız var, her zaman sizleri yanımızda görmek istiyoruz."

Görgöz'ün konuşmasının ardından, partiler hayırlı olsun dileklerini sundu. - AFYONKARAHİSAR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

YALÇIN GÖRGÖZ Nevzat Ercan Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Koton Mağazacılık Tekstil halka arz kaç lot verir? Koton Mağazacılık Tekstil halka arz kaç lot dağıtılacak? Survivor All Star'da talihsiz kaza! Nefise'nin sağlık durumu nasıl? Olay ne? ÇAYKUR İŞÇİ ALIMI 2024 NE ZAMAN? Çaykur işçi alımı başvuruları ne zaman? Başvuru şartları ne? #9749 KOTON HALKA ARZ | Koton halka arza açıldı mı? Koton katılım endeksine uygun mu? Cuma namazı nasıl kılınır, kaç rekat? Cuma namazı farz mı? ÖZGÜR DEMİRTAŞ KİMDİR? Özgür Demirtaş nereli, kaç yaşında, evli mi? MOR KOD NEDİR? Hastanelerde mor kod ne anlama gelir? #128657 Ankara Cuma namazı saat kaçta? Ankara Cuma selası ne zaman okunacak? 26 Nisan Cuma Ankara cuma namaz saati! İstanbul Cuma namazı saat kaçta? İstanbul Cuma selası ne zaman okunacak? 26 Nisan Cuma İstanbul cuma namaz saati! KIZILCIK ŞERBETİ İZLE | Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Kızılcık Şerbeti fragman izle! ÖĞRETMEN ATAMALARI | Öğretmen atama kadro ve branş dağılımı ne zaman açıklanacak? Yusuf Tekin açıklama yaptı mı? 26 NİSAN CUMA HUTBESİ | Bu haftaki Cuma hutbesi konusu nedir? Cuma hutbesi oku! 36 BİN SÖZLEŞMELİ SAĞLIK PERSONELİ BAŞVURU EKRANI! 36 bin sözleşmeli sağlık personeli alımı başvurusu nereden yapılır? Mehmet Büyükekşi aday olacak mı? TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi aday oldu mu? Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu çalışanlarına mobbing mi uyguladı? Eski Patiswiss CEO'su çalışanları azarladı!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title