Haberler

CHP'de Seçim Üstü Deprem Yaşandı

Cumhuriyet Halk Partisi’nin (CHP) geçmiş dönem Belediye Meclis üyesi ve Grup Sözcüsü Raşit Sünetci, CHP Merkez İlçe Başkanı Gültekin Çalışkan’ı eleştirdiği gerekçesi ile Disiplin Kurulu’na sevk edilmesine tepki gösterdi.

Cumhuriyet Halk Partisi'nin (CHP) geçmiş dönem Belediye Meclis üyesi ve Grup Sözcüsü Raşit Sünetci, CHP Merkez İlçe Başkanı Gültekin Çalışkan'ı eleştirdiği gerekçesi ile Disiplin Kurulu'na sevk edilmesine tepki gösterdi.

Konu hakkında açıklama yapan Sünetci, Ocak 2015'de İHA muhabirine yaptığı açıklamada, merkez Vezirhan ve Bayırköy Belde Başkanlığı binalarını bakımsızlıktan dolayı Merkez İlçe Başkanı'nı göreve çağırdığını hatırlattı. Sünetci, "O gün yaptığım röportajda da söyledim gibi Merkez İlçe Başkanı Gültekin Çalışkanı'nın Vezirhan ve Bayırköy CHP Belde Başkanlıklarına hiç uğranılmadığını ve binaların halini görmediğini söylemiştim. Bugün bu iddianın arkasındayım. Ben çocukluktan gelme CHP'liyim. Seçim üstü böyle bir karar alındığı için çok üzgünüm. Her fırsata "Türkiye'nin Birleştirici Gücü" olduklarını söyleyen partililer, bu tür eleştiriler geldiğinde disipline sevk ederek ayrıştırıcı oluyorlar. Hakkımızda hayırlı olan neyse o olsun. Bugün çıkacak kararı merakla bekliyorum" dedi.

Bugün akşam saatlerinde parti binasında toplanacak olan İl Disiplin Kurulu'nun, Raşit Sünetci hakkında kararını vereceği belirtiliyor. - BİLECİK

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Cumhuriyet Halk Partisi Bayırköy Vezirhan Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title