Haberler

CHP'de Liste Dışı Kalan Umut Oran Konuştu: Benim İçin Sürpriz Oldu

Güncelleme:

CHP'de liste dışı kalan İstanbul Milletvekili Umut Oran, "Genel Başkanımızın takdiridir. Üzüldüm, şaşırdım ama partim için çalışmaya devam edeceğim" dedi.

CHP'de liste dışı kalan İstanbul Milletvekili Umut Oran konuştu. Listelerde adının olmamasını sürpriz olarak nitelendiren Oran, "Genel Başkanımızın takdiridir. Üzüldüm, şaşırdım ama partim için çalışmaya devam edeceğim" dedi.

LİSTE DIŞI KALDI

CHP'de 2015 Genel Seçimleri milletvekili aday listesi netleşti. CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun listesinde CHP İstanbul Milletvekili Umut Oran yer almadı. Oran'ın liste dışı kalması sürpriz olarak değerlendirildi.

"ÜZÜLDÜM, ŞAŞIRDIM"

Umut Oran liste dışı kalması ile ilgili Radikal'den Ercan Sarıkaya'ya konuştu. Liste dışı kalmasını sürpriz olarak nitelendiren CHP İstanbul Milletvekili Umut Oran şunları söyledi:

"Yıllar sonra ilk defa partimiz demokratik bir aday belirleme süreci benimsedi. Bir kısım adaylar ön seçimle bir kısmı ise kontenjanla belirlendi. Ben Genel Başkanımızla konuşarak kontenjan adaylığına başvurmuştum. Liste dışı kalmam Genel Başkanımızın takdiridir. Onun üzerine yorum yapmak doğru olmaz. Kimseye kırgın değilim, kararına saygı duyuyorum. Benim için bireysel değil, parti başarısı önemli. Hayat sürprizlerle dolu, bazen sandıktan bazen genel merkezin listesinden sürprizler çıkıyor. Üzüldüm, şaşırdım ama moralimi bozmadan çalışmaya devam edeceğim. Partime çok inanıyorum."

Kaynak: Haberler.Com / Güncel

Kemal Kılıçdaroğlu Umut Oran Sıkıcı Politika Güncel Haberler

CHP'li belediye ilçe meydanındaki ay yıldızlı anıtı kaldırdı

CHP'li belediye ilçe meydanındaki ay yıldızlı anıtı kaldırdı

Kamuda tasarruf paketi açıklandı! Personel servisi uygulaması sona eriyor

Kamuda tasarruf paketi açıklandı! Personel servisi uygulaması sona eriyor

Miçotakis, Hamas için 'Terör örgütü' deyince Erdoğan devreye girdi

Miçotakis, Hamas için "Terör örgütü" deyince Erdoğan devreye girdi

Bakmadan Geçme

Aziz Yıldırım hangi kanalda? Aziz Yıldırım konuşması 13 Mayıs Canlı izle! Aziz Yıldırım adaylığını açıkladı mı? (VİDEO) Aziz Yıldırım'dan Fenerbahçe başkan adaylığı açıklaması Cleveland Cavaliers Boston Celtics NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 14 Mayıs Basketbol NBA CANLI İZLE! Survivor Kaptanlık Oyunu'nu kim kazandı, kaç kaç bitti? 9 Mayıs Pazartesi kaptanlar kim oldu? Survivor kim kazandı? 13 Mayıs Pazartesi Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? Siyah cenaze aracı nedir? TikTok'ta gündem olan siyah cenaze arabası olayı anlamı ne? Kızıl Goncalar 19. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 13 Mayıs Kızıl Goncalar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Çitos Efe'nin son hali! "Çocuktan Al Haberi" Efe Koçyiğit son hali nasıl? Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi 25. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 13 Mayıs Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Hayatı sorgulatacak Sigmund Freud sözleri Survivor CANLI izle! 13 Mayıs Pazartesi TV8 Survivor HD izleme linki var mı? Hükümet Kadın nerede çekildi? Hükümet Kadın filmi ne zaman yayınlandı? Hükümet Kadın konusu nedir, oyuncuları kimlerdir? 13-14 Mayıs hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Maymunlar Cehennemi: Başlangıç konusu nedir, oyuncuları kimler,ne zaman, nerede çekildi? Carl Jung'dan Hayatı Değiştirecek 10 Alıntı
Aziz Yıldırım, Fenerbahçe başkanlığına adaylığını açıkladı

Aziz Yıldırım, Fenerbahçe başkanlığına adaylığını açıkladı

500

Yorumlar (22)

FARUK Mobil-IOS:

Ya Şunların SÜRATLARINDA BEYMENET YOKKİ

19
25
yanıtYanıtla
Kara halilMobil-IOS:

Chp min seni satacagi beliydi zaten. Hicmi dusunemedin bunu. Aklin yolu birdir. ÀKP seni seviyoruz

8
22
yanıtYanıtla
MÜCAHİT 61:

SONRA ERDOĞANA KIZIYOSUNUZ NEDEN TEK BAŞINA İKTİDAR DİYE BÖYLE MUHALEFET LİDERLERİ OLURSA DEĞİL 2023 2050 YE KADAR GİDER BU İŞ:)

21
6
yanıtYanıtla
vatandaş:

Lan seni neden aday göstersinler ki? Şu surata bak. Sen polise hakarette en önde, Gezicilerin en önünde, nerde devlet karşı bir kanunsuz eylem varsa en öndeydin. Ne oldu bak harcandın. Genel başikanına yaranamadın.

14
7
yanıtYanıtla
..........:

vatan hainlerin barindigi iki parti var birisi chp digeri hdp

10
10
yanıtYanıtla
ank gokhanmobilWeb@haberler.com:

kemal beye helal olsun baya temizlik yapti

11
9
yanıtYanıtla
VATANDAŞ:

üzül şaşır hak ettin sen

5
11
yanıtYanıtla
ank gokhanmobilWeb@haberler.com:

kemal beye helal olsun chp de baya temizlik yati

9
7
yanıtYanıtla
eski AKPli celal:

Bu adami, Tarhan, ve Eskisehirli vekili ben seviyordum, Bunlar gidince CHP de AKP gibi rezil bir parti oldu. Kime oy vericem? Kemal ve David e oy yok!!!

4
12
yanıtYanıtla
nuri:

İYİ OLMUŞ

9
4
yanıtYanıtla
Tüm 22 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title