Haberler

CHP Balıkesir Milletvekili Namık Havutça;

"Balıkesir Üniversitesi Bandırma Denizcilik Fakültesi’nin 5’inci yılına girdi ancak bugüne kadar bir öğrenci dahi alınmadı.

CHP Balıkesir Milletvekili Namık Havutça, Bandırma sınırları içinde kurulan, Balıkesir Üniversitesi Bandırma Denizcilik Fakültesi'nin kurulduğundan buyana öğrenci alamamasına anlam veremediğini belirtti.

Üniversiteleri sadece kağıt üzerinde kurmanın yeterli olmadığını ifade eden Havutça, "Balıkesir Üniversitesi Bandırma Denizcilik Fakültesi'nin 5'inci yılına girdi ancak bugüne kadar bir öğrenci dahi alınmadı. Fakülte atıl duruyor. Yarın, derhal iş sahibi olacak nitelikli öğrenci yetiştirecek olan Denizcilik Fakültesine 5 yıldır neden öğrenci almıyorlar, neden bunu hayata geçirilemiyor? Arazi var, bina var. Bandırma'dan her sektörden temsilci, Ticaret Odası, Ticaret Borsası, Sanayi Odası gelin diyorlar ne isterseniz yapalım. Maalesef adım atılmıyor. YÖK'ü anlamakta zorlanıyorum" diye konuştu. - Balıkesir

Kaynak: AA / Yerel

Namık Havutça Bandırma Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title