Haberler

CHP Babaeski İlçe Kongresi'ne Doğru

CHP Babaeski İlçe Başkan Vekili Erol Mutlu, partilerinde yapılacak kongrede ilçe başkanlığına aday olduğunu açıkladı.

CHP Babaeski İlçe Başkan Vekili Erol Mutlu, partilerinde yapılacak kongrede ilçe başkanlığına aday olduğunu açıkladı.

Mutlu, bir restoranda düzenlediği basın toplantısında, CHP'ye daha çok hizmet edebilmek amacıyla ilçe başkanlığına aday olduğunu söyledi.

Zor bir göreve talip olduğunu belirten Mutlu, yönetim kurulu ve parti üyeleri ile birlikte güzel çalışmalara imza atmak istediğini ifade etti.

Babaeski'de parti olarak belirlenen hedefleri geçerek başarıyı daha da arttırmak amacıyla çalışmalar yapmayı amaçladıklarını aktaran Mutlu, şöyle konuştu:

"Kongre sürecinde İlçe Başkanımız Hasan Ali Eren'in önerisi ile başta Belediye Başkanımız Abdullah Hacı ve partililerimizin desteği ile CHP Babaeski İlçe Başkanlığına aday oldum. Kolay gibi gözüken ancak Türkiye genelinde en yüksek oy oranlarından birine sahip olan Babaeski'de çıtayı daha da yukarılara taşımak gibi zor bir göreve talip olduğumun bilincindeyim. Örgütüm ve yönetici arkadaşlarımla birlikte bunu başaracağımıza inanıyorum."

Toplantıya, Belediye Başkanı Abdullah Hacı, CHP İlçe Başkanı Hasan Ali Eren, oda başkanları ve sivil toplum örgütleri temsilcileri katıldı.

Kaynak: AA / Yerel

Abdullah Hacı Ali Eren Babaeski Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title