Haberler

CHP Aydın Örgütünden Önseçim Buluşması

CHP Aydın İl Örgütü, CHP Genel Sekreteri Tamayligil ile Genel Başkan Yardımcısı Tezcan'a ön seçim isteklerini bildirdi.

CHP Aydın İl Örgütü, CHP Genel Sekreteri Tamayligil ile Genel Başkan Yardımcısı Tezcan'a ön seçim isteklerini bildirdi.

CHP'li Didim Belediyesi'nin Huzurevi açılış programı için Didim'e gelen CHP Genel Sekreteri Bihlun Tamayligil ile CHP Genel Başkan Yardımcısı Bülent Tezcan'a Aydın CHP örgütü ön seçim çağrısında bulundu. Genel Sekreter Tamayligil ile Genel Başkan Yardımcısı Tezcan'ı Dalyanda karşılayan örgütün üst düzey yöneticileri herkesin örgüt kantarına çıkmasını isterken açtıkları pankartlarla ön seçim isteklerini yeniledi.

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Sekreteri Bihlun Tamayligil ile CHP Genel Başkan Yardımcısı Bülent Tezcan'a ön seçim yapılması isteğini bildirmek üzere yola çıkan Aydın örgütüne CHP İl Yöneticileri ile Belediye Başkanları da tam destek verdi. CHP Efeler Belediye Başkan Aday Adayı Ahmet Gümüş'ünde katıldığı örgüt- genel merkez yöneticileri buluşmasında pankartlar açıldı, önseçim isteği genel sekreter ile genel başkan yardımcısına iletildi. Önseçim isteğini genel merkeze iletme buluşmasına İncirliova Belediye Başkanı Fadime Orbay, Kuşadası Belediye Başkanı M. Esat Altıngün, Çeştepe Belediye Başkanı Hakkı Gümüş, Tepecik Belediye Başkanı Tuncay Olgun, CHP Aydın İl Gençlik Kolları Başkanı Kemal Güneri, CHP İl Yöneticileri Ümit Aydın, Nurten Karamanlı, İl genel meclis üyesi ve İl yöneticisi Semra Konaklı, Haluk Uysal, Umut Yener Köse, CHP Efeler Belediye Başkan Aday Adayı Ahmet Gümüş, Nazilli CHP Aday Adayı Cavit Yenipazarlı ile çok sayıda partili destek verdi.

Genel merkez yöneticileri Aydın İl Örgütü buluşmasına destek veren İncirliova Belediye Başkanı Fadime Orbay, örgütün isteklerine saygı duyduğunu belirterek "CHP Aydın İl Örgütü her zaman partimizin temsilcisidir. Örgüt burada olduğu için bende buradayım. Adaylarımızın hepsine başarılar diliyoruz" diyerek Aydın örgütünün ön seçim talebine destek verdiğini belirtti.

Genel merkez yöneticileri Aydın İl Örgütü buluşmasına destek veren Tepecik Belediye Başkanı Tuncay Olgun da, "Sandıktan çıkacak adayımız bütün partililerimizin onayını alacağı için hem demokratik açıdan hem de örgütün gücünü göstermesi açısından faydalı olacağını düşünüyorum" diyerek önseçim isteğini genel merkez yöneticilerine iletti.

Genel merkez yöneticileri Aydın İl Örgütü buluşmasına destek veren Çeştepe Belediye Başkanı Hakkı Gümüş ise "Aydın Efeler için CHP'den 3 aday adayımız var. Hepsi de partimizin içinden gelen insanlardır. Ön seçim için bu gün buraya gelerek genel merkeze mesaj verdik" dedi.

Genel merkez yöneticileri Aydın İl Örgütü buluşmasına destek veren CHP Aydın İl Başkan Yardımcısı ve İl Genel Meclis Üyesi Konaklı "Hiç kimse örgütün üzerinde olamaz. Önseçimin önemini anlatmak için bugün buradayız. Ön seçim istiyoruz. Eğer demokrasiye inanıyorsak örgütün önüne sandığı koymamız gerekiyor" dedi

"EN SAĞLIKLI KARAR ÖNSEÇİMDEN ÇIKACAKTIR"

CHP Efeler Belediye Başkan aday adayı Ahmet Gümüş de, en sağlıklı kararın önseçimden çıkacağını savunarak, "Aydın CHP İl Örgütü olarak genel sekreterimiz ile genel başkan yardımcımıza ön seçim talebini iletmek için bu gün buradayız. Aydın il örgütünün ön seçim ile ilgili taleplerini genel merkeze ilettik. En sağlıklı kararın ön seçimden çıkacağını düşünüyoruz. Ön seçim istiyoruz" dedi

CHP Nazilli Aday Adayı Yenipazarlı da, Aydın İl Örgütünün ön seçim talebine destek vererek "Partimizin genel başkan yardımcısı Bülent Bey'de ön seçimle milletvekili olmuş, örgütün kendisine verdiği güç ile en iyi noktalara gelmiştir. Önseçim kararının hem aday adayları hem de örgütümüz için en sağlıklı karar olacağını düşünüyorum" dedi.

"ÖRGÜTÜMÜN ÖNSEÇİM ÇAĞRI MESAJINI NET BİR ŞEKİLDE ALDIK"

Söke Dalyan'da CHP örgütünü karşısında gören Cumhuriyet Halk Partisi Genel Sekreteri Bilhun Tamayligil ile CHP Genel Başkan Yardımcısı Bülent Tezcan "Örgütümüzün önseçim çağrı mesajını net bir şekilde aldık" şeklinde konuştu. - AYDIN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Cumhuriyet Halk Partisi Bülent Tezcan Ahmet Gümüş Ümit Aydın Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title