Haberler

CHP Arapgir'de Hüseyin Akşahin Tekrar Başkan Seçildi

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Malatya’nın Arapgir ilçe başkanlığının olağan kongresi yapılarak, ilçe başkanlığına tekrar Hüseyin Akşahin getirildi.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Malatya'nın Arapgir ilçe başkanlığının olağan kongresi yapılarak, ilçe başkanlığına tekrar Hüseyin Akşahin getirildi.

Nazar Otel toplantı salonunda düzenlenen kongrede konuşan Tuncay Özkan, "Veli beyi cezaevinde tanıdım. Bizi en kötü koşullarda bile yalnız bırakmadı. Veli Ağbaba'ya güvenen yolda kalmaz. Böyle bir yürek böyle mücadeleci bir insan kutluyorum. Malatya, sizleri kutluyorum. Onu Milletvekili olarak seçtiğiniz için kıymetini, çalışkanlığını ben ceza evinde keşfettim. Siz dışında keşfetmişsiniz. Demek ki hepimiz doğru yürekte birleşmişiz" dedi.

CHP Genel Başkany Yardımcısı Veli Ağbaba da konuşmasında, " Tuncay Özkan aramızda. Kendisinin burada bulunmasından dolayı büyük onur duyuyorum. Kendisinin gazeteciliğinin yanında bir özelliği daha oldu. Cumhuriyet Halk Partisi üyesi oldu. Kendisini kutluyorum" dedi.

Ağbabai hemen yanı başımızdaki Irak'ın kan gölüne döndüğünü ve sadece mezheplerinden dolayı insanlar katledildiğini belirterek, "Eli kanlı militanlar insanları katlediyor. Bu örgüte iktidar terör örgütü diyemedi. Bu örgütü destekleyen hükümettir" şeklinde konuştu.

Ağbaba Cumhurbaşkanlığı seçimi ile de şunları söyledi:

"Önümüzde bir Cumhurbaşkanlığı seçimi var. Bizim adayımız belli. Hepinizden bu adayımızı desteklemenizi bekliyorum. Kongrenin hayırlı uğurlu olmasını diliyorum."

CHP Malatya İl Başkanı Enver Kiraz ise "Arapgir de önemli bir değer vardı. Sayın Mevlüt Aslanoglu'nu kısa bir süre önce kaybettik. Buradan kendisini rahmetle anıyoruz. Arapgir kongremizin gerçekleştiriyoruz. Önümüzdeki dönem Arapgir'i temsil edecek yönetimi belirleyeceğiz. Bu yönetime önemli görevler düşüyor, sorumluluklarımız çok, yeni seçilecek yönetime başarılar diliyorum" dedi.

Kiraz, hükümeti eleştirerek, iç ve dış siyasette yapılan yanlışlıklardan söz etti. Cumhurbaşkanlığı seçiminde çatı adayın teveccüh göreceğine inandığını söyleyen Kiraz, adayları Ekmeleddin İhsanoğlu'nun Cumhurbaşkanı seçilmesi için herkesin iyi çalışmasını istedi.

Kongreye tek aday olarak katılan Hüseyin Akşahin tekrar ilçe başkanı seçilirken, yönetim şu isimlerden oluştu: Süleyman Yedekçi,Hasan Çabuk, Cafer Sadık Gürsoy,Hatice Başpınar, Bedir Çöp, Bülent Gül, Mehmet Oral, Mustafa Kaya, Ali Hüseyin Bakır, Ali Kürekli. - MALATYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Cumhuriyet Halk Partisi Veli Ağbaba Malatya Arapgir Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title