Haberler

CHP Alaplı İlçe Başkanlığı Kongresine Doğru

CHP Alaplı İlçe Başkanı Hüseyin Tosun, olağan ilçe kongresi seçimleri için üye listelerinin 7 gün süreyle askıya çıkartılacağını söyledi.

CHP Alaplı İlçe Başkanı Hüseyin Tosun, olağan ilçe kongresi seçimleri için üye listelerinin 7 gün süreyle askıya çıkartılacağını söyledi.

Tosun, gazetecilere yaptığı açıklamada, kongrenin 28 Eylül ile 25 Ekim tarihleri arasında yapılacağını belirtti.

Üye listelerinin 7 Haziran genel seçimlerine esas olan seçmen kütük bilgilerine dayanılarak güncelleştiğini ifade eden Tosun, şöyle konuştu:

"İlçe teşkilatımıza gelen listeler yarın askıya çıkacak. Alaplı'da genel seçimler boyunca örgütümüzle birlik beraberlik içinde, çok uyumlu bir çalışmaya imza attık. Biliyorum ki kongre sürecinde da partimizdeki bu dayanışma artarak devam edecektir. Kongre sürecinin hem partimize hem de ülkemize hayırlı olmasın diliyorum."

Kaynak: AA / Yerel

Alaplı Eylül Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Ateş Kuşları 53. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kara Ağaç Destanı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! Survivor 2024 Anlat Bakalım kim kazandı? 26 Nisan Cuma Anlat Bakalım ödülü ne oldu, hangi takım kazandı? Survivor Bil Bakalım'ı kim kazandı, kaç kaç bitti? 26 Nisan Cuma Survivor Bil Bakalım ödülü ne, hangi takım kazandı? Arka Sokaklar CANLI izle! 26 Nisan Cuma KANAL D Arka Sokaklar yeni bölüm full HD canlı yayın izle! Ateş Kuşları CANLI İZLE! 26 Nisan Ateş Kuşları 52. Yeni bölüm CANLI YAYIN! Ateş Kuşları FULL İZLE! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Tolga Daşkıran neden tutuklandı? İkinci Kadir Şekerci davası olayı ne, ne zaman oldu? Kara Ağaç Destanı canlı izle! Kara Ağaç Destanı 9. bölüm TRT 1 HD izleme linki! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! Göz seğirmesi neden olur? Göz seğirmesi belirtileri, ne anlama geliyor? Fatih Mehmet Maçoğlu'nun yeni işi ne? Maçoğlu'nun yeni mesleği ne oldu? ANOREKSİYA NEDİR? Nihal Candan'ın hastalığı anoreksiya ne, belirtileri neler?
500

Yorumlar (1)

Adınızı alaplılı:

alaplıda chp ilçe başkanı varmı yokmu bilinmiyor ama alaplıda tek konuşulan şey şimdiki atanmış ilçe başkanıyla parti yürümediğini konuşuluyor alaplıda şimdiki ilçe başkanı hiç bir partiliyle diyolok kuramıyor kurmadığı gibi herşeyi kitabına uydurup oldu bitti gösteriyor bakalım partililere bi sorun seçmene bi sorun alaplıda chp ilçe başkanından memnun olan varmışmı

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title