Haberler

CHP Akbük Belde Başkanı Hakkı Şahin Görevinden Ayrıldı

CHP Akbük Belde Başkanı Hakkı Şahin, belde binasında düzenlediği basın toplantısı ile görevinden ayrıldığını açıkladı.

CHP Akbük Belde Başkanı Hakkı Şahin, belde binasında düzenlediği basın toplantısı ile görevinden ayrıldığını açıkladı.

Belde binasından toplantıya CHP Didim İlçe Başkanı Şavgu Aydın, CHP İl Genel Meclisi üyesi Cahit Kaya, Akbük Belediye Meclisi Üyeleri Mustafa Demirbaş, Avni Akgün, Kadir Taşlıdere, ve İlçe Yönetim Kurulu üyeleri ile çok sayıda partili katıldı. Toplantıda konuşan Hakkı Şahin;" Beş yıldır yürüttüğüm bu görevi ailevi nedenlerimden dolayı üzülerek bırakıyorum. Geçen bu süre içinde yerel seçimde Akbük'de ilk kez CHP'yi iktidar yaptık. Genel seçimlerde partimizin oy oranını yüzde 70'lere çıkardık, kayıtlı üye sayımızı 600'e ulaştırdık. Tüm bunları partililerimizle birlikte başardık. Bu süreçte bana kırılan, gücenen üyelerimiz olduysa, hiçbir hareketimizin kişisel olmadığını, partimizin çıkarları için yapıldığını düşünerek lütfen beni bağışlasınlar. Bundan sonra da partime hizmete devam edeceğimden, yeni yönetici arkadaşlarıma destek olacağımdan kimsenin kuşkusu olmasın. Biz CHP'liyiz" dedi.

Daha sonra söz alan İlçe Başkanı Şavgu Aydın ise "Hakkı Başkanımızın bizlerde çok hakkı vardır. Partimizin Akbük'te yakaladığı çizgide çok emeği vardır. Bu çizgi yeni arkadaşlarımız için bir avantaj olsa da aslında görevleri çok zor olacaktır. Çıta yüksektedir bunu korumak ve yükseltmek daha zor bir görev olacaktır. Hakkı Başkanıma çok teşekkür ediyorum. Bu toplantı yeni bir çizgi çizmemiz için bizlere vesile olsun, geçmişi bırakıp bugünden itibaren önümüze bakalım. Partimizi yerelde ve genelde iktidara taşıyalım" dedi.

Yeni yönetimin belirlenmesi için katılımcılardan öneri ve görüş alan Şavgu Aydın en kısa sürede parti tüzüğüne göre gereken atamaların yapılacağını belirtti. - AYDIN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Mustafa Demirbaş Didim Aydın Akbük Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title