Haberler

CHP Adayı Obut: Konuşacak Mecal Bulamıyoruz

Güncelleme:

CHP Batman Milletvekili Adayı Mansur Obut, Ankara'da yaşanan vahşi terör saldırı nedeniyle seçim çalışmalarını anlatacak mecal bulamadıklarını belirtti.

Hüzünlü toplantı

CHP Batman Milletvekili adayı Mansur Obut, düzenlediği basın toplantısında Ankara'da yaşanan bombalı saldırıyı kınadı.

Toplantının, siyasi çalışmalar ve faaliyetler hakkında bilgi amaçlı olduğunu ancak Ankara'daki feci saldırı olayı nedeniyle bunu gerçekleştirmeyeceklerini belirten Obut, "Toplantımız siyasi çalışmalara yönelik olacaktı ancak hepimizi derinden yaralayan kanlı saldırı ile hüzün toplantısına dönüştü. Konuşacak, tartışacak ve paylaşacak çok şey vardı ama maalesef kanlı saldırı nedeniyle bunları anlatacak mecal bulamıyoruz" dedi.

SİYAH KURDELA TAKTI!

Konuşmasında ölen yurttaşlara Allah'tan rahmet dileyen CHP Batman Milletvekili Adayı Mansur Obut, siyah takım ve üzerinde siyah kurdela ile toplantıya katılması dikkat çekti.

Obut, saldırı sonrası, bugünden itibaren birlik, beraberlik ve kardeşliğe ihtiyacın en çok gerektiği dönem olduğunu vurguladı.

Kaynak: Temsilci / Yerel

Batman Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title