Haberler

ÇGC Kupasını Gifted Akay Kazandı

Güncelleme:

Geleneksel Çukurova Gazeteciler Cemiyeti Kupalı At Koşusu Adana Yeşiloba Hipodromu'nda yapıldı.

Geleneksel olarak koşulan ve bu yıl 21.si gerçekleştirilen Çukurova Gazeteciler Cemiyeti (ÇGC) Kupalı At Koşusu Adana Yeşiloba Hipodromu'nda yapıldı. 4 ve yukarı yaşlı 8 safkan İngiliz atlarının katıldığı yarışı, Atilla Seriner'in Gifted Akay isimli safkanı, jokeyi Halis Karataş ile kazandı. Koşuda ikinciliği Dayı, üçüncülüğü Murathan, dördüncülüğü ise Mia adlı atlar kazandı.

Yarışta ilk sırayı alan atın sahibi Atilla Seriner'e kupasını Çukurova Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Cafer Esendemir, çiçeğini ise ÇGC önceki dönem başkanlarından Kurtar Çakın takdim etti.

Törene Yüksek Komiserler Kurulu Üyesi ve TJK Eski Başkanlarından Behçet Homurlu, Yeşiloba Hipodrom Müdürü Süha Mutlu, ÇGC Yönetim Kurulu üyesi Durmuş Ali Başkan, Mutlu Mete ve Arif Basri Baş, TSYD Adana Şube Başkanı Adnan Poyraz da katıldı.

1300 metre mesafeli kum pistte koşulan yarışta birinci gelen atın sahibine 39.500 TL, ikinci gelen atın sahibine 15.800, 3.gelen atın sahibine 7.900 TL, 4. gelen atın sahibine 3.950 TL ikramiye ödendi. - ADANA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Türkiye Gazeteciler Cemiyeti Çukurova Karataş Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

5 MAYIS BİM AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU! Bu hafta BİM'de neler var, hangi ürünler geldi? Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 5 Mayıs Cumartesi Survivor yeni bölüm! Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 5 Mayıs Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? KURBAN BAYRAMINA KAÇ GÜN KALDI 2024: Kurban bayramı ne zaman, hangi tarihe denk geliyor? Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 5 Mayıs dün gece deprem mi oldu? Hangi renkleri karıştırırsak kırmızı olur? Kırmızı rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Hangi renkleri karıştırırsak mor olur? Mor rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Fuşya rengi nasıl elde edilir? Fuşya hangi renklerin karışımı ile yapılır? Turuncu nasıl elde edilir? Turuncu hangi renklerden oluşur, guaj boya ile nasıl yapılır? 5 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 5 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 5 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 5 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title