Haberler

Cezaevinden İzinli Çıkan Şahsı Öldüren Genç Yakalandı

Samsun’da cezaevinden izinli çıkan genci sokak ortasından kafasından tabancayla vurarak öldürdüğü iddia edilen şahıs ile olay sırasında yanında bulunan arkadaşı polis tarafından gözaltına alındı.

Samsun'da cezaevinden izinli çıkan genci sokak ortasından kafasından tabancayla vurarak öldürdüğü iddia edilen şahıs ile olay sırasında yanında bulunan arkadaşı polis tarafından gözaltına alındı.

Olay, İlkadım ilçesi 19 Mayıs Mahallesi Süleymaniye Caddesi'nde önceki akşam saat 23.15 sıralarında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, 34 JK 9765 plakalı kiralık otomobil ile olay yerine geldiği ileri sürülen 28 yaşındaki Ahmet Göçek, kimliği belirsiz kişi veya kişilerin silahlı saldırısına uğradı. Saldırıda kafasından vurulan Ahmet Göçek, olay yerinde hayatını kaybetti. Olay yerine polis ve ambulans sevk edildi. 112 Acil Servis ekipleri yaptıkları kontrolde Ahmet Göçek'in öldüğünü tespit etti. Ölen Ahmet Göçek'in cezaevinden izinli çıktığı öğrenildi.

Samsun Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Bürosu ekipleri olayla ilgili cinayeti işlediği iddia edilen Erdi Kün (28) ile yanında bulunduğu ileri sürülen 18 yaşındaki O.A.'yı bugün İlkadım ilçesinde yakalayarak gözaltına aldı. Suçta kullandığı tabancayla birlikte yakalanan Erdi Kün suçunu itiraf ederek, "Aramızda eski bir husumet vardı. Yolda karşılaşınca elini beline attı. Ben de kendimi korumak için ateş ettim" dedi.

Olayla ilgili soruşturma devam ediyor. - SAMSUN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Süleymaniye 19 Mayıs İlkadım Samsun Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title