Haberler

Cezaevinde Battaniyeyle İntihar Etti

Güncelleme:

Adana'da hırsızlık suçundan cezaevinde bulunan 27 yaşındaki Osman Arısoy, battaniyeyi söküp kendini kalorifer borusuna asarak intihar etti.

Adana merkez Sarıçam İlçesi'ndeki Kürkçüler Kapalı Cezaevi'nde hakkında hırsızlık suçundan çok sayıda dava açılan Osman Arısoy, kesinleşen cezalarını çekmek için 2 hafta önce cezaevine girdi. İlk olarak 15 kişilik koğuşa alınan Arısoy, uyuşturucu bağımlısı olduğu için kendisine çay ve yemek verilmediğini ileri sürerek başka bir koğuşa nakledilmek istedi. Arısoy, 21 Nisan'da tek kişilik koğuşa alındı. Önceki akşam sayıma giren İnfaz Koruma memurları Osman Arısoy'un asılı cesedini bulundu. Arısoy'un battaniyenin kenarındaki şeritleri ip haline getirerek kendini astığı belirlendi.

AĞABEYİNE "3-4 YIL YATAR ÇIKARIM" DEMİŞ

Osman Arısoy'un cenazesi, kesin ölüm nedeninin belirlenmesi için otopsi yapılmak üzere Adli Tıp Kurumu'na kaldırıldı. Otopsisi tamamlanan Osman Arısoy'un ağabeyi Halil Arısoy da, Cumhuriyet Savcılığı'na giderek kardeşinin ölümünde şaibe olduğunu iddia edip suç duyurusunda bulundu.

Tek kişilik koğuşta intihar eden Arısoy'un cenazesi otopsinin ardından ağabeyi Halil Arısoy'a teslim edildi. Kardeşinin geçmişte bazı suçlarının olduğunu belirten acılı ağabey Halil Arısoy, "Ancak, kendine yeni bir hayat çizmişti. Bize '3-4 yıl yatar çıkarım, özgürlüğüme kavuşup, yeni bir hayatım olacak' diyordu" dedi.

"DAYANACAK GÜCÜM KALMADI ANNE"

Kardeşinin cezaevindeki mahkumlar ve cezaevi yetkililerinin baskılarıyla intihara sürüklendiğini iddia eden Arısoy, "Kardeşim, görüşte anneme, 'Anne mahkumlar bana çay, yemek vermediler. Ben de başka koğuşa alınmamı istedim. Bu yüzden gardiyanlar beni dövdü. Tek kişilik koğuşa attılar. Artık dayanacak gücüm kalmadı' demiş. Bu nasıl cezaevi, tek kişilik koğuşa gardiyanlar hiç mi bakmıyor? İçerideki insan ne yapıyor, durumu nasıl diye? Hiç kontrol etmiyorlar mı? Kardeşimin ölümünden mahkumlar ve cezaevi yöneticileri sorumludur. Cezaevinde başka ölümlerin olmaması, başka anne ve babaların ağlamaması için sonuna kadar bu işin takipçisi olacağız" dedi.

Cezaevindeki intiharla ilgili soruşturma başlatıldı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Kürkçüler Sarıçam Politika Güncel Haberler

Kamuda tasarruf paketi açıklandı! Personel servisi uygulaması sona eriyor

Kamuda tasarruf paketi açıklandı! Personel servisi uygulaması sona eriyor

Miçotakis, Hamas için 'Terör örgütü' deyince Erdoğan devreye girdi

Miçotakis, Hamas için "Terör örgütü" deyince Erdoğan devreye girdi

İlkokulda başladı, lisede devam etti! İstanbul'da 15 kişi, talihsiz kız çocuğuna şantajla tecavüz etti

İlkokulda başladı, lisede devam etti! İstanbul'da 15 kişi, talihsiz kız çocuğuna şantajla tecavüz etti

Bakmadan Geçme

Evde bakım maaşı yatan iller Mayıs 2024! 20 Mayıs resmi tatil mi? 20 Mayıs okullar ve iş yerleri tatil mi? #128197 14 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 14 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 14 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! Sözleşmeli öğretmenlik yeni mülakat puan dağılımı ne 2024? 14 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 14 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 14 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 14 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 14 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! 14 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 14 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 14 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Aston Villa Liverpool maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) A.Villa Liverpool maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 14 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 14 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? #128680
CHP'li belediye ilçe meydanındaki ay yıldızlı anıtı kaldırdı

CHP'li belediye ilçe meydanındaki ay yıldızlı anıtı kaldırdı

500

Yorumlar (2)

vatan.go.zukara@hotmail.co.uk:

böyle onurlu insanlar çok cezaevin de.insanları yaptıklarıyla yargılarsınız ama onurlarıyla başbaşa bırakırsınız.pişmanlık çok büyük bir erdemdir.duyguların degerli olan ne varsa istismarın bir cezası yok ama hırsızlıktan çok daha kötüdür.

1
0
yanıtYanıtla
dralexdralex33@gmail.com:

Haberin manset kısmı yok ana sayfada bilginiz olsun... ana sayfa manset kısmında resmin üzerinde yok..

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title