Haberler

Ceylanpınarlı'lar Nihayet Tapularına Kavuştu

Güncelleme:

Şanlıurfa'nın Ceylanpınar ilçesindeki vatandaşlara nihayet tapuları verildi.

Şanlıurfa'nın Ceylanpınar ilçesinde tapu dağıtım törenine katılan Eski Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Çelik, "Verdiğimiz sözleri yerine getirmenin derin huzuru içindeyiz. Hizmet bizim işimiz" dedi.

Ceylanpınar ilçesinde tapu dağıtım töreni düzenlendi. TİGEM Ceylanpınar İşletmesinin toplantı salonundaki törende, eski Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı ve AK Parti Şanlıurfa milletvekili adayı Faruk Çelik ile Şanlıurfa Valisi İzzettin Küçük hak sahiplerine tapularını verdi.

Düzenlenen törende konuşan Şanlıurfa Valisi İzzettin Küçük, "Onlarca yıldır olmayan, bugün oldu. Bunu da bugün evrakla ve kurayla gerçekleştiriyoruz. Eskilerin deyimiyle baba oğula vermezken devlet vatandaşına 100 dönüm arazi veriyor. İnşallah bundan sonraki hayatınız bu arazilerle daha güzel ve müreffeh olacaktır" dedi. Yapılan çalışmaların kolay gerçekleşmediğinin altını çizerek konuşmasına devam eden Vali Küçük, "Kolay değil, hem de bedava arazi. Kolay olsaydı daha önce olurdu. Sayın bakanımız Faruk Çelik'in bu olaya el atmasıyla 100 dönüm arazi devletin hibesi olarak sizlere verildi. Bunu olduran sayın bakanımıza huzurlarınızda bir kez daha teşekkür ediyorum" dedi.

Yaptığı konuşma sırasında Ceylanpınar sınırında alınan güvenlik tedbirlerine ilişkin olarak bilgiler de veren Vali İzzettin Küçük; Ceylanpınar sınırında 20 km'lik beton duvar örülmesine ilişkin ihalenin de yakın bir zamanda yapılacağını ve bir buçuk ay sonra duvarın yapımına başlanacağını kaydetti.

ÇELİK: ÇOK ŞÜKÜR BUNU ÇÖZMEK BİZE DÜŞTÜ

Bölgedeki sorunların çözümü için büyük çaba sarf ettiklerini bildiren Çelik, şöyle devam etti: "Konuyu o zamanki Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan'a açtığımda, 'Hemen gereğini yapalım' demişti. O vakit Ceylanpınar'ımızın tapu sorununu çözmüştük. Aynı zamanda burada yaşayan vatandaşlarımızın da tapu sorunu vardı. Çok şükür onu da çözmek bizlere nasip oldu. Bugün de vatandaşlarımızla tapu sevincini yaşıyoruz. Verdiğimiz sözleri yerine getirmenin derin huzuru içindeyiz. Hizmet bizim işimiz. Biz Urfa'nın hizmetkârı olduğumuzu ispatladık. İnşallah hizmetlerimize bu dönem de aralıksız devam edeceğiz." Yapılan konuşmaların ardından isimleri belirlenen hak sahiplerine kura ile tapuları Bakan Faruk Çelik ve Vali İzzettin Küçük ile diğer davetliler tarafından teslim edildi.

Törene AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Seyit Eyyüpoğlu, Ceylanpınar Belediye Başkanı Menderes Atilla, AK Parti Şanlıurfa Milletvekili adayı Mehmet Akyürek katıldı.
(Kaynak: Gazeteipekyol)

Kaynak: Temsilci / Güncel

Faruk Çelik Ceylanpınar Ak Parti Yerel Ekonomi Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Muslera sakatlandı mı? Muslera Adana Demirspor maçında sakatlandı mı? Ben Bu Cihana Sığmazam final mi yaptı? Ben Bu Cihana Sığmazam neden bitiyor, 2. sezon devam edecek mi? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli nedir? Yeni müfredatta neler var, hangi konular müfredattan çıkarıldı?? İntegral kaldırıldı mı? İntegral müfredattan çıkarıldı mı? Adana Demirspor Galatasaray maçı CANLI izle! 26 Nisan Adana Demirspor GS maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Mesut Komiser döndü mü? Şevket Çoruh Arka Sokaklar'a geri döndü mü? Indiana Pacers vs Milwaukee Bucks NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 27 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Gaddar 65. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Kızılcık Şerbeti 61. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Yalı Çapkını 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 673. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title