Haberler

Ceylan, Karabük Sanayi Sitesi Esnaflarını Ziyaret Etti

AK Parti Karabük Belediye Başkan Adayı Mehmet Ceylan, Cumayanı mevkiinde bulunan Karabük Sanayi Sitesi esnafları ile bir araya geldi.

AK Parti Karabük Belediye Başkan Adayı Mehmet Ceylan, Cumayanı mevkiinde bulunan Karabük Sanayi Sitesi esnafları ile bir araya geldi.

AK Parti Karabük Belediye Başkan Adayı Mehmet Ceylan, Merkez İlçe Başkanı Kemal Karadeniz, İl ve Merkez İlçe yönetimi ile birlikte Karabük sanayi sitesi esnaflarını ziyaret etti. Her Pazartesi dualarla iş başı yapan sanayi esnafı ile birlikte dua eden Ceylan, daha sonra esnafları ziyaret etti.

Sanayi Sitesi esnaflarının sıkıntılarını dinleyen Ceylan, gerekli mercileri arayarak esnafların sorunlarına çözüm bulmaya çalıştı.

Ceylan, "Belediye Başkanı olduğumda inşallah esnaflarımızın dertleri ile daha yakından ilgileneceğim. Bizler elimizden gelenin en iyisini yapmak için buralara geldik, devlet büyüklerimiz tarafından görevlendirildik. Başkan olduğumuzda da sanayi esnaflarımızın yanında olacağız. Bizler her daim vatandaşlarımızın, esnaflarımızın yanında olduk, olmaya da devam edeceğiz. Seçimlerden önce de Karabük'ümüzün yanındaydık, seçimlerden sonrada vatandaşlarımızın yanında olacağız" dedi.

Sanayi esnafı ise, AK Parti Belediye Başkan Adayı Mehmet Ceylan'a çıkmış oldukları bu yolda başarılar dileyerek, destek vereceklerini söylediler. - KARABÜK

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Kemal Karadeniz Ak Parti Karabük Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title