Haberler

Ceyhan'da Avukatlar Günü Etkinliği

Ceyhan 5 Nisan Avukatlar Günü dolayısıyla etkinlik düzenlendi.

Ceyhan 5 Nisan Avukatlar Günü dolayısıyla etkinlik düzenlendi.

Ceyhan Kaymakamı Gürbüz Karakuş, Ceyhan Belediye Başkanı Alemdar Öztürk, Ceyhan Baro Temsilcisi Ahmet Karahan ve avukatlar, Cumhuriyet Meydanı'ndaki Atatürk Anıtı'na çelenk konulmasının ardından saygı duruşunda bulundu.

Karahan yaptığı konuşmada, çalışma arkadaşlarının Avukatlar Günü'nü en içten duygularla kutladığını ifade ederek, mesleki sorunlarının her geçen gün artığını belirtti.

Meslek çatısını yükseltmek temel görevlerinden biri olduğunu ifaden eden Karahan, şunları kaydetti:

"Mesleğimizin toplumsal yaşamdaki saygınlığı, yine biz avukatlar tarafından korunacakt. Çok sayıda hukukçu özellikle avukat kökenli milletvekilinden oluşan yasama organından, mesleğimizin sorunlarını çözecek gerekli yasal düzenlemelerin beklentisi içerisindeyiz. Ceyhan'da görev yapan biz avukatların diğer bir sorunu da mesleğimizin onuruna yaraşır, fiziki koşullara sahip iş merkezi veya bina yetersizliği sorunudur. Bu sorunun, adliye binası çevresinde süratle başlatılacak kentsel dönüşüm uygulamasıyla aşılabileceği kanaatindeyim."

Konuşmaların ardından Kaymakam Karakuş ve Başkan Öztürk, avukatları tebrik ederek görevlerinde başarılar diledi. - Adana

Kaynak: AA / Yerel

Gürbüz Karakuş Avukatlar Günü Ceyhan Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title