Haberler

Ceyhan Belediye Personelinden Başkan Sözlü'ye Jest

MHP Adana Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ceyhan Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü’ye belediye personeli tarafından veda yemeği düzenlendi.

MHP Adana Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ceyhan Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü'ye belediye personeli tarafından veda yemeği düzenlendi.

Ceyhan Devlet Bahçeli Tesisleri'nde düzenlenen yemek programı saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başladı. Programın açılış konuşmasını yapan Belediye Başkan Yardımcısı Şaban Acar, Hüseyin Sözlü ile 3 dönemdir birlikte mesai arkadaşlığı yapmaktan dolayı tüm personel adına gurur ve mutluluk duyduklarını söyledi.

Acar, Sözlü başkanlığında Ceyhan'ın büyük mesafeler kat ettiğini, ilçenin güven ve huzur kenti olarak ön plana çıktığını söyledi. Acar, "Hiç abartısız, bir ilçenin kıt imkanlarına rağmen Ceyhan ilkleri Sözlü döneminde gördü. Salon sporları yok olma derecesine gelmişti. Ceyhan Belediyespor'u kurarak sporda da var olduğumuzu gösterdik. Ceyhan Belediyespor güreş takımı ile başladığımız dallara basketbol, tekvando ve satrancı da ekledik. Ceyhan'ın Dünyaya duyurduk. Özellikle basketbol ve güreşte elde ettiğimiz başarılar bize, ilçemiz adına gurur verdi. Bir ilçe belediyesi olarak çok mütevazi imkanlara rağmen son dönemde bile önemli işler yaptık. İçme suyu sorununu tarihe gömdük, ilçemize 100 yıl hizmet edecek Tatarlı'dan 30 kilometrelik hattı tamamen yeniledik, 3 adet üst geçit yaptık, bazı büyükşehirlerde bile olmayan 2 adet pazar yerinin üstünü kapattık" dedi.

Acar şöyle devam etti:

"Ayrıca itfaiye hizmet binası, 26 km'lik yağmur suyu şebekesi, hayvan barınağının yapılması, atık su arıtma tesisinin temelinin atılması, Koruklu-Hastane kavşağının düzenlenmesi, Atatürk parkının geliştirilmesi, farklı kavşaklara sembollerin dikilmesi, üniversiteye başlayan öğrencilere 200 TL harçlık verilmesi, yeni mezarlığın faaliyete geçirilmesi, 3 adet halı saha ve 1 yüzme havuzunun yaptırılması, araç ve ekipmanların arttırılması, engelli vatandaşlara 30 akülü ve 86 bisikletli engelli aracının verilmesi, yaz Kur'an kurslarına Kur'an ve elifba dağıtılması, fakir ailelere nakdi ve ayni yardım yapılması, okullara kitap dağıtılması gibi hizmetleri gerçekleştirdik" bilgilerini verdi.

SÖZLÜ'DEN CEYHANLILARA TEŞEKKÜR

Daha sonra bir konuşma yapan Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü ise "15 yıldır birlikte yol yürüdüğüm, hizmette dava arkadaşım olan tüm mesai arkadaşlarıma ve ailelerine sevgi ve saygılarımı sunuyorum. Sizler, 15 yıllık görev süremizde Ceyhan'da gerçekleştirdiğimiz hizmetlerin yegane gücüsünüz. Allah hepinizden razı olsun. Düzenlediğiniz bu veda yemeğini bir veda olarak değil; bize göstermiş olduğunuz sevginin göstergesi olarak addediyorum" İfadesini kullandı.

18 aydır yollarda olduğunu durup dinlenmeden Adana'nın tüm ilçe ve köylerini bir bir dolaştığını ifade eden Başkan Sözlü, "Adanalı hemşehrilerimiz bize sahip çıkıyor, bizi sahipleniyor ve teveccüh gösteriyor. Tüm realiteler gösteriyor ki inşallah 30 Mart'ta ipi göğüsleyip Büyükşehri Ceyhan'a getirmiş olacağız. Bu noktaya gelmemde Ceyhanlı hemşehrilerimizin payı çok büyük, bunu asla inkar etmem. Ben de size söz veriyorum; hep aranızda olacağım." dedi.

Programa MHP İl Başkanı Mustafa İzgioğlu, MHP Merkez Disiplin Kurulu Başkanı Adnan Fatin Özdemir, MHP İlçe Başkanı Nurettin Çetiner, MHP Ceyhan Belediye Başkan Adayı Ali Duru, Belediye Meclis Üyeleri, Aday Adayları, parti yöneticileri ile belediye personelleri ve aileleri katıldı. - ADANA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Ceyhan Belediyespor Devlet Bahçeli Hüseyin Sözlü Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (1)

TALIBCAN ATAKULOVtalibjanatakulov@mail.ru:

Sayin Baskanimiz Huseyin Sozlu ALLAH Size guc ve kuvvet versin. Adanaliler ucun calismak imkanini ALLAH Sizlere nasip etsin

1
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title