Haberler

Çevre Derneği Kiracasının Peşinde

Çevre Derneği Şube Başkanı Güner Sümer, derneğin bir iş hanında bulunan ve gelir sağlamak amacıyla eski Mahmudiye İlçesi Belediye Başkanı Necmi Sönmez’in kiraladığını 30 metrekare büyüklüğünde büronun kirasının ödenmediği için C. Savcılığı’na suç duyurusunda bulundukları belirtti.

Çevre Derneği Şube Başkanı Güner Sümer, derneğin bir iş hanında bulunan ve gelir sağlamak amacıyla eski Mahmudiye İlçesi Belediye Başkanı Necmi Sönmez'in kiraladığını 30 metrekare büyüklüğünde büronun kirasının ödenmediği için C. Savcılığı'na suç duyurusunda bulundukları belirtti.

Sümer, Sönmez'in büroda 30 ay oturduğunu ve hiç kira ödemediğini iddia etti. Kira borcunun 6 bin lira olduğunu ve Sönmez'in açılan davalara da gelmediğini söyleyen Güner Sümer, Mahmudiye'deki evine haciz işlemi için gidildiğini ve sonuç alınmadığını belirterek, "Kendisi Eskişehir'de tarla emlakçılığı yaptığından Eskişehir'de sorgulaması yapıldı. Eskişehir Muhtarlar Derneği Başkanı adres taraması yaptı ve 26 adres buldu bu adreslerin hepsinin sahte olduğu anlaşıldı" dedi.

Konuyla ilgili Cumhuriyet Savcılığına da suç duyurusunda bulunduklarını belirten Sümer şunları söyledi.

"Aynı bürodaki aidat ve doğalgaz borcunu Necmi Sönmez ödemediği için Eskişehir Çevre Derneği'ne 470 TL borç için İcra Davası açıldı. Dava sonucu mahkeme derneği bin 400 TL ödemeye mahkum etti. İş hanı yönetimi miktarı az bularak Eskişehir Çevre Derneği'nden 5 bin TL talep etti." - ESKİŞEHİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Necmi Sönmez Güner Sümer Eskişehir Mahmudiye Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title