Haberler

Çerkezköy'den Kısa Kısa

Beyaz Ay Derneği Genel Başkanı Ayva, Çerkezköy Belediye Başkanı Akay'ı ziyaret etti.

Türkiye Beyaz Ay Derneği Genel Başkanı Lokman Ayva, Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay'ı ziyaret etti.

Ayva, ziyarette, Tekirdağ'dan ziyade Tekirdağ'ın en hareketli ve önemli ilçesi olan Çerkezköy'de şube açacaklarını söyledi.

Engelli insanların en önemli ihtiyaçlarının eğitim olduğunu bildiklerini ve bu konuda onlara destek vermek istediklerini belirten Ayva, çalışmaları hakkında bilgi verdi.

Ayva ve Akay daha sonra bir süre sohbet etti.

Ulaşım toplantısı

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanılığı, Çerkezköy, Süleymanpaşa, Muratlı ve Çorlu ilçelerinde ulaşım toplantısı düzenledi.

Ulaşım Dairesi Başkanı Zeki Gürcün, yaptığı açıklamada, şoförler ve otomobilciler odası başkanlarıyla yaptığı toplantıda sorunların tartışıldığını ve bilgi alışverişinde bulunduklarını söyledi.

Gürcün, toplantıların aralıklarla devam edeceğini kaydetti.

Çerkezköy SYM'den yardımlar

Çerkezköy Belediye Başkanlığı bünyesinde yeni kurulan Sosyal Yardımlaşma Müdürlüğü (SYM) ihtiyaç sahiplerine yardım ediyor.

Çerkezköy Belediyesi Sosyal Yardımlaşma Müdürü Kenan Çetin, yaptığı açıklamada, ilçede ihtiyaç sahibi vatandaşlara belediyenin imkanlarıyla yardım etmeye çalıştıklarını belirtti.

Müdürlük olarak yaklaşık 2 ay önce hizmete başladıklarını ifade eden Çetin, "Şu ana kadar 8 engelli ve 8 yatağa bağlı hastaya hijyen malzemeleri yardımı yaptık. 4 engelli vatandaşımıza da tekerlekli sandalye yardımında bulunduk" diye konuştu. - Tekirdağ

Kaynak: AA / Yerel

Beyaz Ay Derneği Lokman Ayva Vahap Akay Çerkezköy Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title