Haberler

Çerkezköy'de Asayiş Berkemal

Tekirdağ’ın Çerkezköy ilçesi Emniyet Müdürlüğü, ilçe genelinde belirli günlerde yaptığı asayiş ve trafik uygulamalarını sürdürüyor.

Tekirdağ'ın Çerkezköy ilçesi Emniyet Müdürlüğü, ilçe genelinde belirli günlerde yaptığı asayiş ve trafik uygulamalarını sürdürüyor.

Çerkezköy'de 4'ü komiser 50'si polis memuru olmak üzere 54 polis, Belediye Meydanı, Köşem mevkii, Altıyol Kavşağı ve Öztrak Caddesi'nde asayiş ve trafik uygulaması yaptı. Çerkezköy İlçe Emniyet Müdürü Murat Ogan ve Emniyet Müdür Yardımcısı Sertan Topkaya'da uygulama noktalarını tek tek gezerek ekipleri denetledi.

Uygulamada, 200'e yakın araç ve motosiklet durdurularak belge ve araç kontrolü yapıldı. Kontrollerde eksiklikleri tespit edilen 42 araca 15 bin 800 lira ceza yazılırken, yakalaması olan bir kişi gözaltına alındı. Tarım Sokak'ta ise kahvehanede bir kişinin üzerinde kuru sıkı tabanca ele geçirildi. Öte yandan, uygulamada ekipler tarafından 410 kişinin Genel Bilgi Toplaması (GBT) kontrolü yapıldı.

İlçe halkının huzur ve güvenliğini sağlamak için görev yapan polis ekiplerinin, halkın yanında olduğunu hissettirmek, suç işlemeye niyetli kişileri bu amaçlarından caydırmak, ilçe genelinde huzur ve güven ortamını tesis etmeye yönelik ilçe giriş çıkışlarında bulunan önemli noktalarda uygulamalarına sıklıkla devam edeceği öğrenildi. - TEKİRDAĞ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Çerkezköy Tekirdağ Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title