Haberler

Çerçioğlu ve Yavaşoğlu, Germencik Pazarını Gezdi

Aydın Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu ve Germencik Belediye Başkanı Ahmet Yavaşoğlu, ilçede kurulan semt pazarını gezerek vataşdaş ve esnafın sıkıntılarını dinledi.

Aydın Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu ve Germencik Belediye Başkanı Ahmet Yavaşoğlu, ilçede kurulan semt pazarını gezerek vataşdaş ve esnafın sıkıntılarını dinledi.

Aydın Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, Germencik pazarını gezdi. Germencik Belediye Başkanı Ahmet Yavaşoğlu'nun karşıladığı Başkan Çerçioğlu, vatandaşlarla tek tek tokalaşarak Pazar esnafına hayırlı işler diledi. Vatandaşların yoğun ilgisi eşliğinde Germencik pazarını gezen Başkan Çerçioğlu, Pazar alışverişi de yaptı.

Pazar gezmesi sonunda gazetecilere açıklama yapan Başkan Çerçioğlu, her gittiği yerde sevgi gösterileri ve yoğun ilgiyle karşılaşmasından dolayı mutluluk duyduğunu belirterek, " Aydın'da bugüne kadar yaptıklarımız ortada. Birçok projeyi hayata geçirdik. Yaptıklarımız yapacaklarımızın garantisidir. Günde 18 saat vatandaşlarımıza hizmet için çalışıyoruz. Bizler temiz siyaset yapıyoruz. Yalan üzerine siyaset yapanlara halk gereken cevabı sandıkta verecektir. Tüm adaylara tavsiyem temiz siyaset yapsınlar, yalan söylemesinler ve en önemlisi din üzerinden siyaset yapmasınlar" şeklinde konuştu.

Germencik'te Başkan Yavaşoğlu'na büyük bir ilgi olduğuna dikkat çeken Başkan Çerçioğlu, "Germencik'te hem bana hem Germencik Belediye Başkanımıza büyük ilgi var. Başkanımızda 5 yılda Germencik'te büyük projelere imza atarak güzel hizmetler yaptı, ben de Aydın'da büyük projelere imza attım ve iyi hizmetler yaptım. Her ikimizin de yaptıkları, yapacaklarımızın garantisidir. Bizler temiz siyaset yapıyoruz. Biz iftira üzerine, yalan üzerine asla siyaset yapmıyoruz. Bunun üzerine siyaset yapanlara 30 Martta halk gereken cevabı verecektir. Onun için tüm adaylara çağrımız; temiz siyaset yapmalı, insanlara iftira atmamalı, yalan söylememeli, en önemlisi de din üzerinden siyaset yapmamalılar" dedi. - AYDIN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Ahmet Yavaşoğlu Özlem Çerçioğlu Germencik Aydın Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title