Haberler

Cepheler Yenileniyor, Şehir Güzelleşiyor

Büyükşehir Belediyesi tarafından şehir meydanı ve meydana çıkan caddelerdeki görüntü kirliliğinin sona erdirilmesi amacıyla başlatılan cephe düzenleme çalışmaları İstasyon Caddesi ile devam edecek.

Büyükşehir Belediyesi tarafından şehir meydanı ve meydana çıkan caddelerdeki görüntü kirliliğinin sona erdirilmesi amacıyla başlatılan cephe düzenleme çalışmaları İstasyon Caddesi ile devam edecek. Cumhuriyet Meydanı ile Hacıkılıç Cami arasındaki binalarda cephe yenileme çalışmaları yapılması için ihale düzenlendi.

Yaklaşık maliyeti 2 milyon 014 bin 778 TL olan ihaleye dört firma katıldı. İhaleye katılan firmalar ve teklifleri şöyle oldu:

Özkan Koç: 1 milyon 279 bin 380 TL

Fahri Taban: 1 milyon 979 bin 420 TL

Gülenay Demirel: 1 milyon 995 bin 155 TL

Başaran İnşaat: 1 milyon 999 bin 960 TL

İhale, komisyon tarafından yapılan incelemenin ardından sonuçlanacak.

MEYDAN'DA GÖRÜNTÜ KİRLİLİĞİNE SON VERİLDİ

Cumhuriyet Meydanı'nı, eski binaları yıkarak Türkiye'nin en büyük meydanlarından biri haline getiren ve bu meydandaki çeşitli medeniyetlere ait tarihi eserleri açığa çıkaran Büyükşehir Belediyesi, görüntü kirliliğine de el atarak cephe düzenleme çalışmaları başlatmıştı. Cumhuriyet Meydanı'nda başlayan cephe düzenleme çalışmaları Talas Caddesi boyunca Kiçikapı'ya, Park Caddesi boyunca Düvenönü'ne ve Sivas Caddesi boyunca Büyükşehir Belediyesi kavşağına kadar uzandı. Görüntü kirliliğini sona erdiren bu çalışma şimdi de İstasyon Caddesi'nde yapılacak.

ERCİYES'TE ÇALIŞMA SÜRÜYOR

Büyükşehir Belediyesi, Erciyes Kayak Merkezine yapılacak bazı işlerle ilgili de bir ihale gerçekleştirdi. Erciyes Kayak Merkezi oteller bölgesi kayakçı geçiş menfezine İlave istinat duvarları ve drenaj, Hacılar Kapı ulaşım yolu ve Aydınlar Mevki-Tavlusun Mezarlığı arası ulaşım yollarına beton hendek kaplama işi için yapılan ihaleye iki firma katıldı.

Yaklaşık maliyeti 1 milyon 067 bin TL olan ihalede, Yeniden Yapı firması 871 bin 875 TL, Yüceller İnşaat ise 1 milyon 240 bin 600 TL'lik teklif verdi. İhale, komisyon tarafından yapılan incelemenin ardından sonuçlanacak. - KAYSERİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Erciyes Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title