Haberler

Cengiz Topel İlköğretim Okulundan Teşekkür Ziyareti

Afyonkarahisar'ın Dinar ilçesinde eğitim veren Cengiz Topel İlköğretim Okulu yönetimi Belediye Başkanı Saffet Acar'ı ziyaret etti.

Afyonkarahisar'ın Dinar ilçesinde eğitim veren Cengiz Topel İlköğretim Okulu yönetimi Belediye Başkanı Saffet Acar'ı ziyaret etti. Dinar Belediye Başkanı Saffet Acar'ın desteğiyle Cengiz Topel İlköğretim Okuluna kazandırılan eğitim amaçlı cihazlar nedeniyle, Okul Müdürü Kader Birol ve okul öğretmenleri Başkan Acar'a teşekkür ziyaretinde bulundu. Okul Aile Birliği Başkanı ve Belediye Mali Hizmetler Müdürü Mehmet Ali Özel'in de hazır bulunduğu ziyarette, okul yönetimi getirdiği çiçekleri Belediye Başkanı Saffet Acar'a sundu. Okullarına hediye edilen bir adet akıllı tahta, beş adet projeksiyon cihazı ve belediye tarafından teknik destek yardımı (Kablo çekimi, montaj işlemler)nedeniyle de bu etkinlikte emeği geçen herkese teşekkür eden Okul Müdürü Kader Birol, okullarına ilk defa kazandırılan akıllı tahta için mutluluk duyduklarını ifade etti.

Dinar Belediye Başkanı Saffet Acar ise şahsına ve belediyeye eğitim için ne görev düşüyorsa her zaman yanlarında olduğunu söyledi. Başkan Acar; "Keşke imkanlarımız çok daha fazla olsa da eğitim camiasına o nispette yardımcı olabilsek. Elimizden geldiği ölçüde tüm okullarımıza yardımlarımızı sürdürüyoruz ama bu önümüzdeki zaman içerisinde okullarımızla ilgili projelerimiz var. Ben eğitimi seviyorum ve eğitim için maddi manevi ne yapılması gerekiyorsa yapacağız. Kendimde hep ilkokul öğretmeni olmak istemişimdir. Eşim Günsel hanımda Bayanlar Meclisiyle birlikte bebek yapımı ve diğer aktiviteler olarak kendi güçleri nispetinde eğitim için çalışma yapıyorlar" dedi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Cengiz Topel İlköğretim Okulu Saffet Acar Dinar Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title