Haberler

Cem Yılmaz ve Ozan Güven El Ele Görüntülendi

Güncelleme:

Magazin basınında haklarında çıkan aşk haberlerini protesto eden Cem Yılmaz ve Ozan Güven Bebek'te el ele görüntülendi.

Ünlü komedyen Cem Yılmaz, yakın arkadaşı oyuncu Ozan Güven ile Bebek'te el ele görüntülendi.

"MADEM Kİ GAZETEYE ÇIKIYORUZ..."

Magazin basınında çıkan aşk haberlerini protesto eden ikiliden Cem Yılmaz, "Bundan sonra böyle düşündük, madem ki gazeteye çıkıyoruz hareket getirelim istedik" şeklinde konuştu.


"AŞKIM BEN ARABAYI GETİREYİM"

Görüntülendiklerini anlayınca Yılmaz'ın yanından ayrılan Ozan Güven komedyene, "Aşkım ben arabayı getiriyim" sözleriyle hitap etti, Yılmaz'dan da "Tamam aşkitom" cevabı geldi. Bebek'te ikiliyi gören arkadaşları ve hayranları bu durumu anlamakta zorlandı.


"CEM'İ BİKİNİLİ GÖRÜNTÜLEYEMEYECEKSİNİZ"

Yaza yeni film olmayacağını söyleyen komedyene, "Uzun bir tatil sizi bekliyor herhalde?" sorusu yöneltilince Ozan Güven, lafa dahil olup, "Cem'i bu sene bikinili görüntüleyemeyeceksiniz" diye espri yaptı.


"SİZ DAHA İYİ BİLİYORSUNUZ"

Magazin basınına tepkisini bir kez daha dile getiren Yılmaz, "Aşk hayatımdan haberiniz var mı? Siz daha iyi biliyorsunuz benden. Ben bilmiyorum" diye konuştu.


Ozan Güven, yeniden komedyene dönüp, "Hayatım ben gerekli açıklamayı yaptım" diye konuştuktan sonra araçlarına binerek hızla uzaklaştı.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Ozan Güven Cem Yılmaz Bebek Magazin Haberler

AK Parti'nin 'Neden oy vermediniz?' anketinde çarpıcı sonuç! Vatandaş ekonomiden oldukça dertli

AK Parti'nin "Neden oy vermediniz?" anketinde çarpıcı sonuç! Vatandaş ekonomiden oldukça dertli

Okul müdürünü öldüren zanlının dosyası kabarık çıktı! 1 yılda 3 okul değiştirip silahla yakalanmış

Okul müdürünü öldüren zanlının dosyası kabarık çıktı! 1 yılda 3 okul değiştirip silahla yakalanmış

ABD'li senatörden skandal Gazze yorumu: Gazze Hiroşima olsun

ABD'li senatörden skandal Gazze yorumu: Gazze Hiroşima olsun

Bakmadan Geçme

Hemşireler Günü mesajları ve sözleri 2024! Hemşireler Günü ne zaman 2024? Dünya hemşireler günü tarihi nedir? 11 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 11 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 11 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 11 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 11 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 11 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Maymunlar Cehennemi Yeni Krallık izle! (TÜRKÇE DUBLAJ) Maymunlar Cehennemi Yeni Krallık filmi Türkçe dublaj full nereden izlenir? 11 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 11 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 11 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 11 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 11 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 11 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 11 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Erol Bilecik kimdir? Erol Bilecik hangi takımlı?
CHP'li Ağbaba ile AK Partililer arasında deprem tartışması! Hakaretler havada uçuştu

CHP'li Ağbaba ile AK Partililer arasında deprem tartışması! Hakaretler havada uçuştu

500

Yorumlar (32)

UYANIN ARTIK KERİZ OLMAYIN:

BU SOYTARILAR YILLARDIR AHLAK BIRAKMADI AHLAKSIZ HAREKET VE ŞAKALARIYLA HEM PARA VERDİNİZ HEM TOPLUM YAPISINI BOZDUNUZ ŞİMDİDE BÖYLE ÖRNEK OLUYOLAR HALA SEVİYORUZ BUNLARI BİLMEMNE GEÇİN VERMEYİN BUNLARA PİRİM UYANIN UYKUDAN .

38
9
yanıtYanıtla
Yüzyılın kafa karışıklığı,,:

Mevlana ile şems e dönmüş durumdalar, , , ,

11
29
yanıtYanıtla
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE...:

bu ne densiz kıyaslama!!! mevlana kim bu çapulcular kim?????

yanıt26
yanıt17
Kenan:

Hazreti Mevlana attığın iftiradan uzaktır.

yanıt0
yanıt0
Ziyaretçi:

Sen Kendini Komedyen mi sanıyorsun Ben Daha Senin Hiç bir filmine gülmedim. Kemal Sunal Yerini Tutamazsın!

24
13
yanıtYanıtla
aho aga:

doğudaki vatan evlatlarının mücadelesine bak, bide şu soytarıların yaptıklarına bak, mide bulandırıyosunuz ahlaksız varlıklar. .

30
5
yanıtYanıtla
xora4:

Bunun aynısını siyasiler ve çocukları için de söyleyebilir misin ? Anca sanatçılara laf atın, zalimin yanında olun anca

yanıt4
yanıt10
HOROZ:

İŞTE ERKEK KILIĞLNDA SOYTARI BUNLARI ÜLKEMİZDE SANATCI DİYE İZLEYENLERE ŞAŞIYORUM. ÇOCUKLARIMIZA KÖTÜ ÖRNEK OLUYORLAR.

23
8
yanıtYanıtla
murat:

Müslüman lığımdan Türk lüğümden utnıyorum Gardaş yavaş yavaş Allah böyle bu şekilde para verip zengin edecekse beni vermesin Artık şu ağır cezalar gelse Ben özgürüm ayakları kısıtlansa bu ne lan

14
10
yanıtYanıtla
...:

yaaa ne kadar malsınız adamlar sürekli beraberler diye gerizekalı gazeteciler aralarında aşk dedikodusu çıkarmış onlarda tepki gösteriyor siz mallarda anlamıyorsunuz

17
6
yanıtYanıtla
Tüm 32 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title