Haberler

Cem Uzan'dan Ahmet Hakan'a Saldırıya İlk Yorum: Kınıyorum

Güncelleme:

Gazeteci Ahmet Hakan'a yönelik saldırının ardından tüm gözlerin çevrildiği Cem Uzan, "Saldırıyı kınıyorum. Ben hayatımda kimseye karşı fiziki müdahalede bulunmadım" dedi.

Gazeteci Ahmet Hakan'a yönelik saldırının ardından gözler yurtdışında yaşayan iş adamı ve siyasetçi Cem Uzan'a döndü. Dün Uzan'a ait olduğu iddia edilen bir twitter hesabıyla Ahmet Hakan arasında tehdit ve hakaret dolu bir konuşma gerçekleşmişti.

"SALDIRIYI KINIYORUM"

Ahmet Hakan'a yapılan saldırıyla ilgili açıklamada bulunan Cem Uzan şu ifadelere yer verdi: "Öncelikle Ahmet Hakan'a girişilen saldırıyı kınıyor ve kendisine geçmiş olsun diyorum. Ben hayatımda kimseye karşı fiziki müdahalede bulunmadım. Bu saldırının faillerinin bir an önce bulunmasını dilerim. Milyarlarca Dolar tutarındaki mal varlığıma haksız ve hukuksuz olarak el koyanlara karşı bile fiziki güç kullanmadım.

"O SÖZLER BANA AİT DEĞİL"

Sosyal medyada benim adıma açılmış çok sayıda fake (sahte) hesap var. Benim resmi hesabım Twittirda @CemCUzan'dır. Özellikle '@UzanCC' adlı sahte bir hesap benim 15 doğru twitimi kopyalayıp aralara sahte ve benim olmayan iletiler sıkıştırıyor. Ahmet Hakan'a yönelik olarak söylediğim iddia edilen sözler doğru olmadığı gibi Ahmet Hakan'ın yanıt olarak 'seni Şanzelize'ye kadar kovalarım' tweeti de bu sahte hesaba verilmiş bir yanıttır.

"BU HESAPLAR KOLAY TEMİZLENMİYOR"

Bu sahte hesapların temizlenmesi kolay gerçekleşmiyor. Bazı Hesaplar Amerika ya da Kanada üzerinden hayata geçiriliyor. Bu konuda yasal çalışmaları başlatmış durumdayız. Kamuoyunun bilgisine saygı ile sunar bir kez daha Ahmet Hakan'a geçmiş olsun derim."

(Kaynak: Oda TV)

Kaynak: Haberler.Com / Güncel

Ahmet Hakan Coşkun Cem Uzan Politika Güncel Haberler

500

Yorumlar (58)

Bam teli Mobil-IOS:

Dürüst Ada'm sana uzanan AKP eli kırılsın

38
42
yanıtYanıtla
22:

YEDİĞİ DAYAKLA KALMIŞ. . İYİ DÖVMÜŞLERMİ BARİ MERAK ETTİM WALLAHA

31
45
yanıtYanıtla
BeyhanMobil-IOS:

Valla eline koluna saglik kom yaptiysa hem bu ulkede kiral gibi yasayacaksin hemde hainlik yapacaksin yok oyle uc kofte 25 kurusa

31
31
yanıtYanıtla
Emre Bayındır:

Bu ülkede hainlik yapan varsa PKK ile masaya oturan, polise/askere operasyon izni vermeyen, devletin en önemli kurumlarını PKK''l terörist müsveddeleri ile görüştüren, Öcalan''a övgüler dizenlerdir. Ama tabii tarafgirlik gözlerinizi kör etmiş sizin. Cemaatle sarmaş dolaş yıllarca icraat yaparlar, sonra cemaat yolsuzluklarını ifşa edince cemaati terörist ilan ederler. Ha keza HDP ile kolkola giderler, sonra HDP''yi terörist ilan ederler. Bu denli kaypak/ikiyüzlü insanları desteklemek caiz mi?

yanıt1
yanıt4
TüküMobil-IOS:

Ahmet hakan ı cesareti ve dürüstlüğünden dolayı kutluyorum faşislere kapak olsun

27
32
yanıtYanıtla
onur:

Senide sevmem ama aslı varsa ellerin der görmesin. .

25
22
yanıtYanıtla
HayatMobil-IOS:

Sana kalkan Eller kirilsn

30
15
yanıtYanıtla
gölgeMobil-ANDROID:

Kılıçdaroğlu yapmış bana söyledi

24
20
yanıtYanıtla
Nihal Atsiz:

Bunlar 7 yıl önce herkesi kucaklıyoruz ayaklarıyla milletten oy dileniyor;solcu çocukların idama giderken annelerine yazdıkları mektupları okuyarak zırıl zırıl ağlayıp duygu sömürü yapıyorlardı. Hatta utanmadan Ramazan günü fakirlere dagıttıkları iftariyeliklerin üzerine ''İleri Demokrasiye Evet'' yazıp ''İLERİ DEMOKRASİ İÇİN REFERANDUM'' yapmışlardı. Şimdi utanmadan arlanmadan en önemli gazeteleri defalarca basıp''İŞİMİZE GELMEYEN HABERİ YAPMAYACAKSIN ULAN'' diye tehdit ediyor;4 kişiden dayak yiy

23
16
yanıtYanıtla
ali akMobil-ANDROID:

girdiği ilkseçimde % 7.5 oy alarak iktidara yürüyen. uzan ın önü tayyip. tarafından. kesilmiştir

22
14
yanıtYanıtla
Tüm 58 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title