Haberler

Çelik, Okul Ziyaretlerine Devam Ediyor.

Güncelleme:

Milli Eğitim Müdürü Mehmet Çelik, Batman Yahya Kemal Beyatlı Anadolu Lisesini ziyaret etti.

Her fırsatta değişik okulları ziyaret eden, Milli Eğitim Müdürü Mehmet Çelik, son olarak 19 Mayıs Mahallesinde bulunan Yahya Kemal Beyatlı Anadolu Lisesini ziyaret etti.

Kendisini karşılayan Okul Müdürü İsmet ÜRÜT ile birlikte okulu gezen Milli Eğitim Müdürü Çelik sınıfları gezdi öğrencilerle bir süre sohbet etti.

Öğrencilerle sohbet eden Çelik; "Milli Eğitim Kurumu olarak sizin başarınız ve yarınlara daha iyi hazırlanmanız daha iyi bir geleceğe sahip olmanız için sürekli bir gayret içindeyiz. Daha güzel bir gelecek için okul size bu ortamı sağlarken sizinde daha çok çalışıp yarınlara daha iyi hazırlanmanız gerekir. Önünüze sunulan bu fırsatları ve zamanı iyi değerlendirir çok çalışırsanız, bilin ki okul katmanlar arası ulaşımı sağlar. En alt noktadan en üst noktaya kadar ulaşabilirsiniz. Unutmayın çaresizseniz, bu gün içinde bulunduğunuz öğrencilik yıllarında çok çalışıp çare siz olursunuz" diye konuştu.

Kaynak: Temsilci / Yerel

Mehmet Çelik 19 Mayıs Batman Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title