Haberler

Çekmeköy Belediyesi Dershaneyi Öğrencinin Ayağına Getirdi

Çekmeköy Belediyesi, internet üzerinden öğrencilere ücretsiz ders anlatımı sağlayacak ‘E-Eğitim Portalı’nı tanıttı.

Çekmeköy Belediyesi, internet üzerinden öğrencilere ücretsiz ders anlatımı sağlayacak 'E-Eğitim Portalı'nı tanıttı. Proje sayesinde dershane, öğrencilerin ayaklarına geliyor.

Çekmeköy Belediyesi, üniversiteye hazırlanan öğrencilere internet üzerinden ücretsiz canlı derslerin anlatılacağı 'E- Eğitim Portalı' projesinin tanıtımını gerçekleştirdi. Projenin tanıtım toplantısı Çekmeköy Mehmet Akif Ersoy Kültür ve Sanat Merkezi'nde düzenlendi. Toplantıya Çekmeköy Kaymakamı Cemal Hüsnü Kansız, AK Parti Çekmeköy İlçe Başkanı Salih Kırıcı, Çekmeköy Belediye Başkan Yardımcısı Şahmettin Yüksel, Çekmeköy Mahalle Muhtarları, ve çok sayıda öğrenci ve aileler katıldı. Öğrencilerin dershaneyi evine getiren projeyi proje koordinatörü Volkan Aydemir salondakilere tanıttı.

"ÇEKMEKÖY EĞİTİM VE KÜLTÜR VADİSİ OLACAK"

Gençlere ve çocuklara sahip çıkılması gerektiğini vurgulayan Çekmeköy Belediye Başkanı Şahmettin Yüksel, 'E-Eğitim Portalı' projeleriyle Çekmeköy'de bulunan bütün öğrencilerinin başarılarına dokunmak istediklerini belirterek "Çekmeköy Belediye Başkanımız Ahmet Poyraz'ın 2009'da Çekmeköy ilçe olduğunda bir hedefi vardı. Çekmeköy eğitim ve kültür vadisi olsun. Bu amaçla çıktığımız yolda bugün Çekmeköy eğitim ve kültür vadisi olarak hayata geçti" şeklinde konuştu.

Bugün yeni bir projeyi daha hayata geçirdiklerini dile getiren Yüksel, "Çekmeköy'de üniversiteye hazırlanan gençlerimiz isterlerse e- Portal ile beraber, belediyemizin organize etmiş olduğu çalışmayla Yenilik Akademisi ile birlikte çocuklarımız internet üzerinden çalışmalarını yaparak inşallah istedikleri üniversiteyi kazanırlar . Çekmeköy Belediyesi olarak buna gayret göstereceğiz" dedi.

Düzenlenen toplantı sonunda TÜBİTAK ve Çekmeköy desteğiyle Çekmeköy Anadolu Lisesi öğrencilerine başarılarından dolayı başarı sertifikası verildi. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Mehmet Akif Ersoy Şahmettin Yüksel Hüsnü Kansız Çekmeköy Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Kral Charles öldü mü, sağlık durumu nasıl? Cenaze planları güncellendi Arda Güler maçı hangi kanalda 26 Nisan Cuma? 28 Nisan Pazar 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 28 Nisan burç yorumları nedir?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title