Haberler

Çebi, Spordan Sonra Siyaset Sahnesinde de Trabzon'u Gururlandırmak İstiyor

AK Parti Trabzon Milletvekili aday adayı Selçuk Çebi, bugüne kadar ülkesi ve Trabzon’u hep sporla gururlandırdığını belirterek bundan sonra siyaset sahnesinden gururlandırmak istediğini söyledi.

AK Parti Trabzon Milletvekili aday adayı Selçuk Çebi, bugüne kadar ülkesi ve Trabzon'u hep sporla gururlandırdığını belirterek bundan sonra siyaset sahnesinden gururlandırmak istediğini söyledi.

AK Parti Trabzon Milletvekili aday adayı Selçuk Çebi, Trabzon'da ilçeleri tek tek gezmeye devam ediyor. Akçaabat, Düzköy, Çarşıbaşı, Vakfıkebir, Şalpazarı ve Tonya İlçelerini ziyareti sırasında partililerden büyük bir ilgi gören Çebi, spordan sonra siyasette yapmak istediklerini anlatıyor.

Dünya, Avrupa ve Türkiye Şampiyonluklarını elde etmesinde çok çalışmanın ve azmin eseri olmasının yanı sıra halktan aldığı manevi desteğinde önemli rol oynadığına dikkat çeken Çebi "Ben içinizden biriyim. Dünya, Avrupa ve Türkiye şampiyonluklarımı, çok çalışmanın yanı sıra sizlerin manevi desteğiyle aldım. Şimdi desteğinize daha çok ihtiyacım var. Çocuklarımızı, gençlerimizi ahlaklı, sportmen ve vatanına, bayrağına, milletine bağlı birer kişi olarak yetiştirmenize katkı vermek için sizin desteğinizi, parti büyüklerimizin de buna vize vermesini bekliyorum" dedi.

Sporcu kimliğimin yanında 2 yıl öğretmenlik  yaptığını da belirten Çebi, "3 yıldır da spor müşavirliği yapıyorum. Vekil olarak da al bayrağımızı göklerde dalgalandırarak sizleri onurlandırmak istiyorum. Ben hep Trabzon'da oturdum 5 yıldır da Boztepe'de oturuyorum. Ben buranın evladıyım ve Trabzon'a aşığım. Bugüne kadar sizleri hep sporla gururlandırdım. Bundan sonra da siyaset sahnesinde gururlandırmak istiyorum. Benim alanım gençler ve bayanlar olacak. Ben meseleye "Cennet annelerin ayaklarının altında" anlayışı ile bakıyorum. Analarımızın evlatlarını sağlıklı, ahlaklı yetiştirmek için harcadıkları çabayı biliyorum. Benim öncelikli görevim o çabalara destek vermek olacak" ifadesini kullandı. - TRABZON

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Akçaabat Ak Parti Trabzon Düzköy Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title