Haberler

Çaykur Rizespor'da Teknik Direktör Arayışları

Basın sözcüsü Ferah: "Teknik direktör arayışlarımızda tek yetkili kulüp başkanımızdır ve en kısa sürede teknik kadromuzu netleştireceğiz"

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Çaykur Rizespor'un basın sözcüsü Aykut Ferah, teknik direktör arayışları konusunda tek yetkilinin kulüp başkanı olduğunu ve en kısa sürede teknik kadronun netleşeceğini söyledi.

Ferah, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Uğur Tütüneker ile yeni dönemde çalışmama kararı almalarının ardından yönetim kurulunun değerlendirme toplantısı yaparak yeni sezon hazırlıklarına başladığını belirtti.

Kalıcı ve istikrarlı bir teknik ekip oluşturmayı amaçladıklarını ifade eden Ferah, "Bu anlamda transfer komitemiz yaptığı değerlendirmenin ardından raporları kulüp başkanımız Metin Kalkavan'a sundu. Teknik direktör arayışlarımızda tek yetkili kulüp başkanımızdır ve en kısa sürede teknik kadromuzu netleştireceğiz. İmza atılmadan, hiçbir şey bitmeden konuşmak doğru değil. Kamuoyunda çokça teknik direktör ismi geçiyor. Hepsi çok değerli ama hiç görüşülmemiş isimler sanki kulübe yakınmış gibi yazılıyor. Biz de hayretle izliyoruz" dedi.

Metin Kalkavan'ın teknik direktör konusunda açıklama yaptığını ve gerekli çalışmaların tamamlanmasının  ardından imzaların atılacağını kaydeden Ferah, "Taraftarlarımız endişe etmesin. Geçen sezondan aldığımız dersler ve buna göre yaptığımız çalışmalar var. Kamuoyunda bizim açıklamamız dışında resmi olmayan yazıları dikkate almasın. Başkanımızın katılacağı toplantı ile nihai kararı vereceğiz. Bu uzun sürmeyecek. Gelecek sezon bir önceki sezondan daha iyi olacak" diye konuştu.

Yeşil-mavili ekibin, teknik direktör Eric Gerets ile görüştüğü yönünde basında yer alan haberlerin ise gerçeği yansıtmadığı belirtildi. - Rize

Kaynak: AA / Yerel

Uğur Tütüneker Aykut Ferah Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Muslera sakatlandı mı? Muslera Adana Demirspor maçında sakatlandı mı? Ben Bu Cihana Sığmazam final mi yaptı? Ben Bu Cihana Sığmazam neden bitiyor, 2. sezon devam edecek mi? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli nedir? Yeni müfredatta neler var, hangi konular müfredattan çıkarıldı?? İntegral kaldırıldı mı? İntegral müfredattan çıkarıldı mı? Adana Demirspor Galatasaray maçı CANLI izle! 26 Nisan Adana Demirspor GS maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Mesut Komiser döndü mü? Şevket Çoruh Arka Sokaklar'a geri döndü mü? Indiana Pacers vs Milwaukee Bucks NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 27 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Gaddar 65. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Kızılcık Şerbeti 61. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Yalı Çapkını 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 673. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title