Haberler

Çaybaşı Sosyal Tesisi Açıldı

Torbalı Belediyesi, kısa sürede inşa ettiği Çaybaşı Kafeterya ve Sosyal Tesislerini törenle hizmete açtı.

Torbalı Belediyesi, kısa sürede inşa ettiği Çaybaşı Kafeterya ve Sosyal Tesislerini törenle hizmete açtı. Çaybaşı halkının da yoğun ilgi gösterdiği tesis hem kafeterya, hem sosyal alan, hem de düğün salonu olarak bölge halkına hizmet verecek.

4bin 452 metrekare alan üzerine yapılan tesis 260 metrekare kapalı alana sahip. 140 metrekare terası ile 2 katlı tesis toplamda yaklaşık 400 Bin liraya mal oldu. Açılış sonrası özellikle Roman vatandaşların yoğun olarak yaşadığı yer olan Çaybaşılı halkının sevdiği İzmirli Birol konser verdi.

UYGUR, "SANDIKTA YENEMEDİLER, 1 YIL 15 GÜN CEZA VERDİLER"

Çaybaşı Kafeterya ve Sosyal Tesisi'nin açılış konuşmasını yapan Torbalı Belediye Başkanı İsmail Uygur, "İki dönemdir beni belediye başkanı seçiyorsunuz, sahip çıkıyorsunuz. Bana bu onuru yaşattığınız için sizlere teşekkür ediyorum. Bende 10 yıldır sizlere layık olmak için dişimi tırnağıma taktım, gecemi gündüzüme kattım çalışıyorum. İlçemize birçok hizmet kazandırdık ve kazandırmaya devam ediyoruz. Baktılar ki bizi sandıkta yenemiyorlar, sekiz yıl önce görev yerini değiştirdiğimiz bir memuru bahane ederek 1 yıl 15 gün bize ceza verdiler, siyasi yasaklı duruma düşürdüler ama bizde ekip bitmez, kadro bitmez, çalışkan, dürüst, namuslu insan bitmez. Bana sahip çıktığınız gibi Ufuk Yörük arkadaşımıza da sahip çıkacağınıza inanıyorum. Ufuk kardeşimizi önce Allah'a, sonra sizlere emanet ediyorum" dedi.

"BU HİZMETLER EKİP İŞİDİR, KADRO İŞİDİR"

Tüm bu hizmetlerin ekip ve kadro işi olduğunu belirten Başkan Uygur, "10 yılda ilçemizin her noktasında hizmetler ürettik. Tabi bu hizmetler tek başına yapılmıyor, bu hizmetler bir ekip işidir, bir kadro işidir. Bizim adaylığımızın önünü tıkanınca partimiz oturdu bir karar verdi ve adayımız olarak Ufuk Yörük kardeşimizi belirledi. Biz de kendisinin arkasındayız. Ufuk Yörük kardeşimizle bu hizmetlerimiz devam edecek, bize ihtiyaç duyduğu her an yanında olacağız, kendisine destek olacağız" diye konuştu. Açılış kurdelesinin ardından vatandaşlar Çaybaşı Kafeterya ve Sosyal Tesisi'ni gezdi. İzmirli Birol da açılış töreninde sahne alarak şarkıları ile Çaybaşılı vatandaşları coşturdu. - İZMİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

İsmail Uygur Torbalı Çaybaşı Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Mourinho Fenerbahçe'ye gelecek mi? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu, kaç kere şampiyon oldu? Galatasaray kaç şampiyonluğu var? Ligin bitmesine kaç hafta kaldı 2024? Survivor 3. eleme adayı kim oldu? 7 Mayıs Survivor potada kimler var? Fenerbahçe başkanlık seçimi ne zaman 2024? 7 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 7 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 7 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! Rasim Ozan Beyaz Futbol'da neden yok, Beyaz TV'den ayrıldı mı? 7 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 7 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 7 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 7 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 7 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! 7 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 7 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title