Haberler

Çay Bardağındaki Parmak İzi, Hırsızı Ele Verdi

Güncelleme:

Adana'da pastahaneden bağış kutusu çaldığı iddia edilen şüpheli, çay içtiği bardaktaki parmak izinden tespit edilerek yakalandı.

Bir pastahanede, içinde 200 lira bulunan bağış kutusunu çaldığı öne sürülen şüpheli, çay içtiği bardaktaki parmak izinden tespit edilerek yakalandı.

Alınan bilgiye göre, merkez Seyhan ilçesi Cemalpaşa Mahallesi'nde bir pastahanede, içinde 200 lira bulunan bağış kutusunun çalındığını fark eden görevliler, polise bilgi verdi.

İş yerinin güvenlik kamerası kayıtlarını inceleyen ekipler, bir kişinin, çay içtikten sonra kasa görevlisinin dalgınlığından faydalanıp, bağış kutusunu çaldığını belirledi. Şüphelinin çay içtiği bardaktaki parmak izini araştıran ekipler, zanlının, İstanbul'da hırsızlık olayına karışan Rojhat Ö. (21) olduğunu tespit etti.

Şüpheli, merkez Çukurova ilçesi Güzelyalı Mahallesi'ndeki evinde gözaltına alındı.

Güvenlik kamerasının kaydettiği görüntüde, pastahanede çay içip, poğaça yedikten sonra tezgahtaki çekmeceyi açan şüpheli, bağış kutusunu alarak montuna gizliyor. Şüphelinin, çay bardağındaki parmak izini peçeteyle silmeye çalıştığı da kameraya yansıyor. - Adana

Kaynak: AA / Yerel

Seyhan Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 26 Nisan Cuma Survivor yeni bölüm! Müfredat değişiyor mu? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne demek? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli nedir? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne zaman başlayacak? Sağlık Bakanlığı 36 bin personel alımı başvuru tarihi ne zaman? #127973 Sağlık Bakanlığı sözleşmeli personel başvuru şartları neler? YEMEKTEYİZ 26 Nisan yarışmacısı Durmuş kimdir? Durmuş Çetin kaç yaşında, nereli? Tavuğa ihracat yasağı mı geldi? Tavuğa neden ihracat yasağı geldi, sebebi ne? Tavuğa neden ihracat yasağı getirildi? İhracat yasağı ile ilgili Ticaret Bakanı ne söyledi? Kırım Kongo Kanamalı Ateşi (KKKA) belirtileri ne? KKKA nasıl bulaşır, nasıl önlenir, ne yapılmalı? 26 NİSAN YEMEKTEYİZ CANLI İZLE #128105 Yemekteyiz'de bugün kim yarışacak? Yemekteyiz hangi kanalda, saat kaçta? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye geri mi dönüyor? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye mi gelecek? ADANA DEMİRSPOR- GALATASARAY MAÇI CANLI İZLE Adana Demirspor- Galatasaray maçı canlı (HD) izleme linki! Cuma namazı kaçta bitiyor? Cuma namazı ne zaman biter, saat kaçta bitiyor? ADANA DEMİRSPOR- GALATASARAY maçı ne zaman? #9917 Maç saat kaçta, hangi kanalda? Survivor Nefise kaza mı geçirdi, ne oldu? Survivor Nefise'nin son durumu ne? 23 Nisan'daki Dilan Polat gösterisine soruşturma başlatıldı mı? Dilan Polat taklidi için bakanlık harekete geçti!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title