Haberler

Çatalzeytin Otizm ve Engelliler Derneği Yemek Düzenledi

Çatalzeytin Otizm ve Engelliler Derneği yemek düzenledi.

Çatalzeytin Otizm ve Engelliler Derneği yemek düzenledi.

Hamam Cafe Restaurant'ta saat 19.00'da verilen yemeğe Kaymakam Recep Koşal, engelli aileleri, siyasi parti ilçe başkanları katıldı. Yemekten sonra Çatalzeytin Otizm ve Engelliler Derneği Başkanı Fatma Cincioğlu yemeğe katılanlara hitaben bir konuşma yaptı. Cincioğlu "Bugün bizlerle bu güzel organizasyonda bir araya gelen herkese teşekkür ediyorum. Engelli annesi ve babası olmak zordur. Onların bir gülüşüne dünyaları vermeye hazır olan biz ailelerin bu gibi organizasyonlarla bir araya gelmesine önümüzdeki günlerde de devam edeceğiz. Hepinize tekrar teşekkür ediyorum" dedi.

Kaymakam Koşal "Fatma Hanıma ve ekibine bugüne kadar yapmış olduğu etkinlikler için teşekkür ediyorum. Maddi imkanların yanında önemli olanın manevi birliktelik olduğuna inanıyorum. Çatalzeytin'de de bu manevi birlikteliği yakaladığımıza inanıyorum. İnşallah görev yaptığımız görev süresi içinde de bu tür benzer organizasyonlarla bir araya gelmek isteriz. Engelli kardeşlerimizin ve ailelerinin her türlü sıkıntılarında kapımızın açık olduğunu bilmelerini isterim. İnşallah daha güzel yarınlar için hep beraber el ele çalışmak dileğiyle bu güzel akşama gelen herkese de şahsım adına teşekkür ediyorum" dedi.

Yemekten sonra yerel sanatçılar Yavuz Demirci ve Selim Demirci kardeşler yemeğe gelenlere müzik ziyafeti sundular. - KASTAMONU

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Yavuz Demirci Çatalzeytin Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title