Haberler

Cappadox 2017"Nin Programı Belli Oldu

Bu yıl "Dünyadan Çıkış Yolları" temasıyla gerçekleştirilecek "Cappadox 2017"nin programı belli oldu.

Bu yıl "Dünyadan Çıkış Yolları" temasıyla gerçekleştirilecek "Cappadox 2017"nin programı belli oldu.

Kapadokya'nın farklı alanlarına dağılan festival, katılımcıları müzik, çağdaş sanat, gastronomi ve açık hava etkinliklerini deneyimlemeye davet ediyor.

Bu sene Cappadox müzik programında, Emma Shapplin featuring Mercan Dede, Rhye, Peter Broderick & David Allred Duo, Acid Pauli, Kaan Tangöze, Büyük Ev Ablukada ve Kalben gibi sanatçı ve gruplar, Cappadox'a özel tasarlanarak dönüştürülen özel sahnelerde katılımcılarla buluşacak.

Küratörlüğünü Fulya Erdemci ve Kevser Güler'in üstlendiği çağdaş sanat programını ise bu yıl ilk kez katılacak sanatçılar şekillendirecek. Cappadox 2017'ye davet edilen sanatçılar, dünyadan çıkışın kendilerine özgü yollarını alışılmadık öneriler ve hayal kurduran farklı projelerle araştıracak. Çağdaş sanat sergisi, 11 Haziran'a kadar görülebilecek.

"Doğada Açık Ateşte Pişirme", "Gurme Tadım", "Cappadox Piknik" gibi etkinliklerde de katılımcılara, Şef Mustafa Otar eşlik edecek.

Festival kapsamında ayrıca, sessiz yürüyüşler, vadi yürüyüşleri, koşu, bisiklet turları ve yoga etkinlikleri gibi açık hava programları olacak.

Festival 18 - 21 Mayıs'ta gerçekleştirilecek.

Kaynak: AA / Kültür Sanat

Emma Shapplin Kaan Tangöze Mercan Dede Kapadokya Kültür Sanat Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title