Haberler

Canik'ten Bowling Keyfi

Canik Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü ile Piazza Alışveriş ve Yaşam Merkezi tarafından düzenlenen ve Başkan Osman Genç’in de eşlik ettiği Bowling Turnuvası’nda belediye çalışanları stres attı.

Canik Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü ile Piazza Alışveriş ve Yaşam Merkezi tarafından düzenlenen ve Başkan Osman Genç'in de eşlik ettiği Bowling Turnuvası'nda belediye çalışanları stres attı.

Canik Belediyesi çalışanları yoğun iş temposunun yanında düzenlenen sosyal etkinliklerle de motivasyonunu artırıyor. Canik Belediyesi ve Piazza AVYM tarafından organize edilen Bowling Turnuvası'nda belediye çalışanları keyifli anlar geçirdi. Canik Belediye Başkanı Osman Genç'in de eşlik ettiği turnuvada birimler, takımlara ayrılarak yarıştı.

ÖDÜL ALDILAR

Turnuvada Yazı İşleri Birimi 1., Özel Kalem Birimi 2., Kültür ve Sosyal İşler Birimi ise üçüncü oldu. Dereceye giren takımlar ödüllerini Başkan Osman Genç'ten aldı. Başkan Genç, Turnuva sonunda ayrıca "Bir Can Bir Fidan" projesi kapsamında adlarına fidan dikilen personelin belgelerini verdi. Canik Belediyesi olarak iyi bir ekip olduklarını belirten Başkan Genç, belediye olarak halka ve şehre hizmet noktasında yoğun çalışma temposu içerisinde olduklarına işaret ederek, bu tür sosyal etkinliklerin önemli olduğunu söyledi.

Çalışanları zaman zaman bu tür etkinliklerde buluşturduklarını ifade eden Genç, "Belediye personelinin kaynaşmasını sağlamaya, farklı aktivitelerle motivasyonlarını ve aynı zamanda iş verimini artırmaya yönelik olarak böyle bir etkinliği düzenlediği için Piazza AVYM ile Kültür ve Sosyal İşler Birimimize teşekkür ediyorum. İnşallah daha önce olduğu gibi bundan sonra da bu tür etkinlikler düzenlemeye devam edeceğiz" diye konuştu. - SAMSUN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Osman Genç Canik Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title