Haberler

Canaydın'ın Heykeli Açıldı

Galatasaray Spor Kulübü'nün Merhum Başkanı Özhan Canaydın'ın Heykeli Törenle Açıldı.

Galatasaray Spor Kulübü'nün merhum başkanı Özhan Canaydın'ın heykeli törenle açıldı.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun da katıldığı törende Canaydın'ın eşi Asuman Canaydın gözyaşlarını tutamadı.

Galatasaray Spor Kulübü'nün merhum başkanı Özhan Canaydın'ın heykeli kendi adını taşıyan parkta açıldı. Açılış törenine Canaydın ailesi, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, eski bakanlardan Mehmet Ağar, Beşiktaş Belediye Başkanı İsmail Ünal, Galatasaray Spor Kulübü Başkanı Adnan Polat, Fatih Terim ve spor camiasından birçok isim katıldı.

CANAYDIN'IN DOĞUM GÜNÜ

Canaydın'ın doğum gününde yapılan törende önce merhum başkanın sinevizyondan görüntüleri yansıtıldı. Duygusal anların yaşandığı törende Canaydın'ın aşkadaşları merhum başkan ile ilgili hatıralarını anlattı.

EŞİ GÖZYAŞLARINI TUTAMADI

Tören boyunca gözyaşlarını tutamayan Asuman Canaydın, katılımcılara 'hoşgeldiniz' dedi. Asuman Canaydın, 'Sevgilerimi saygılarımı sunuyorum. Bugün çok duyguluyum. Çok güzel bir gün olmakla beraber çok gururluyum. Eşimin böyle anılması, böyle sevenlerini görmek onur verici. Eşim spora adamıştı kendini. Bir por adamıydı. Çok kendinden emindi, iyi şeyler yaptığına inanırdı. İyi aile babasıydı. İyi bir işadamıydı. Namuslu düsüttü. Onun her zaman yokluğunu hissediyoruz. Sizlerin aramızda olmanızdan çok büyük mutluluk duyuyoruz. Sonsuz sevgi ve saygılarımı sunuyorum." dedi.

KILIÇDAROĞLU SARI-KIRMIZI ATKI İLE

Beşiktaş Belediye Başkanı İsmail Ünal, Canaydın'ı unutmamak için önce adına park yaptıklarını sonra da bu parka heykelini diktiklerini söyledi. Ünal'ın ardından konuşmasını yapmak için kürseye gelen Kılıçdaroğlu'nun sarı-kırmızılı atkısı dikkat çekti

"O İZ BIRAKAN BİR KİŞİYDİ"

Törene katılmaktan mutlu olduğunu ifade eden Kılıçdaroğlu, 'Elbetteki bu bir siyasal toplantı değil. Burada bir gönül adamını, bir spor adamını, bir centilmeni, yaşamını spora vermiş başarılı bir işadamı olan bir kişiyi anmak için geldik. Onu ölümsüzlüğe götüren süreçte bizim çabamızın hiçbir önemi yok. Asıl çabayı gösteren mücadeleyi veren rahmetli canaydındır. O gönül dolusu bir insandı. Mücadele adamıydı o mücadeleyi verdi. Bizim yaptığımız sadece bir gönül borcu, onun heykelini açarak onun ölümsüzlüğüne küçük de olsa bir katkı yapacağız. O iz bırakan bir kişiydi. İz bıraktığı için biz buradayız. Bundan sonra onun izinden yürüyecek olan Galatasaray'ın saygın yöneticileri olacak. Onlar peşpeşe gelecekler bu büyük kulübü bir dünya markası yaptılar, dünya markası yapmayı da sürdürecekler."dedi.

HEYKELİ KILIÇDAROĞLU VE ASUMAN CANAYDIN BİRLİKTE AÇTI

Konuşmaların ardından Kılıçdaoğlu ve Asuman Canaydın birlikte heykeli açtı. Törenin ardından Kılıçdaoğlu alandan ayrıldı.

ADNAN POLAT KONUŞMADI

Türk Telekom Arena Stadı'nın açılışından sonra yaşanan tartışmalar nedeniyle sıkıntılı günler geçiren Galatasaray Spor Kulübü Başkanı Adnan Polat'ın konuşma yapmaması dikkat çekti.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Güncel Haberler

İsrail vahşetinin durması artık an meselesi! Blinken, uçağa biner binmez Bakan Fidan'ı aradı

İsrail vahşetinin durması artık an meselesi! Blinken, uçağa biner binmez Bakan Fidan'ı aradı

Cumhurbaşkanı Erdoğan CHP'ye iade-i ziyaret için tarih verdi: Kurban Bayramı'ndan önce kendisine ziyarette bulunacağım

Cumhurbaşkanı Erdoğan CHP'ye iade-i ziyaret için tarih verdi: Kurban Bayramı'ndan önce kendisine ziyarette bulunacağım

Tansu Çiller'in eşi Özer Çiller hayatını kaybetti

Tansu Çiller'in eşi Özer Çiller hayatını kaybetti

Zorunlu askerlik devam edecek mi? Bakan Güler, tartışmalara noktayı koydu

Zorunlu askerlik devam edecek mi? Bakan Güler, tartışmalara noktayı koydu

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title