Haberler

Canan Karatay: Hepimiz Hayvanız

Güncelleme:

Beslenme ile ilgili açıklamalarıyla sürekli olay yaratan Karatay, sağlıklı olmak için hayvansal gıda yememiz gerektiğini vurgulayarak "Hepimiz hayvanız" dedi.

Prof. Dr. Canan Karatay, sağlıklı olmak için hayvansal gıda yememiz gerektiğini vurgulayarak "Hepimiz hayvanız" dedi. ATV'de Zahide Yetiş'in programına konuk olan Prof. Canan Karatay, sağlıklı beslenmeyle ilgili açıklamalarda bulundu.

"HAYVANSAL GIDALAR YEMELİYİZ"

Karatay, canlı yayında sağlıklı yaşam için hayvansal gıda yememiz gerektiğini vurgulayarak şunları söyledi: "M.Ö. 5.yy'da Hipokrat diyor ki; uzun yol yürüyen uzun yaşar. Sağlıklı besleneceksiniz, hayvansal gıda yiyeceksiniz kardeşim, hepimiz hayvanız. Sağlıklı yağ, sağlıklı tereyağ bu vücuda gerekli, bitti."

Kaynak: Haberler.Com / Magazin

Zahide Yetiş Karatay Medya Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Hangi renkleri karıştırırsak kırmızı olur? Kırmızı rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Hangi renkleri karıştırırsak mor olur? Mor rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Fuşya rengi nasıl elde edilir? Fuşya hangi renklerin karışımı ile yapılır? Turuncu nasıl elde edilir? Turuncu hangi renklerden oluşur, guaj boya ile nasıl yapılır? 5 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 5 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 5 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 5 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 5 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Kahverengi nasıl elde edilir? Guaj ve akrilik boya ile kahverengi nasıl yapılır? 6 Mayıs Pazartesi 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 6 Mayıs burç yorumları nedir? Real Madrid şampiyon mu oldu? 2024 İspanya La Liga şampiyonu kim oldu?
500

Yorumlar (48)

ERTAN:

Aristotales: insan konuşan bir hayvandır

4
12
yanıtYanıtla
Mertadam:

Evet Hakli bizim anladigimiz gibi ! insani asgilama anlamida konusmuyor! akli olan anlar sadece beslenme ile ilgili biyolojik anlamda insanin bircok hayvandan akil haricinde hic bir farki yoktur. Insanin akli olmasa hayvandan bin beter duruma düser (inanmayayanlar herhangi bir akil hastanesini ziyaret etsin) Su günün kosularinda insan hayvandan cok daha fazla kötülük yapiyor. Gercek su hayvan hayvan gibi yasiyorsa insan insan gibi yasamiyor

15
0
yanıtYanıtla
Mertadam:

Biz daha insan olamiyoruzki ! keske hayvan olabilsek !

12
0
yanıtYanıtla
nevsehirlimobilWeb@haberler.com:

Canan hanım hepimiz hayvanız derken lütfen kendi adınıza konuşun biz İnsanız ve sindirim sistemimizde geviş getirme gibi bir durum sözkonusu değil.

3
8
yanıtYanıtla
aamobilWeb@haberler.com:

Bunamış bu yaaaa

1
9
yanıtYanıtla
VSMobil-IOS:

Okumuşu böyle diyen bu ülkenin ,cahili ne derse yeridir. Bizim diyet tarifleri veren değil, ufkumuzu ,zihnimizi ve gönlümüzü aydınlatacak alimlere ihtiyacımız var.

3
6
yanıtYanıtla
.Mobil-ANDROID:

Hayvan sensin ben insanim insan ama tabi sen insanada pek benzemiyorsun ne oldugun belli degil

1
8
yanıtYanıtla
HOCA DOSDOGRU SÖYLEMiS:

Hoca, nin hayvan, dan kasdi:Gawurlardir, , cünkü dünyada sadece müslümanlar insandir. . hoca mecazi konusuyor, , ve dosdogru söylemis. .

2
6
yanıtYanıtla
Azeri Balasi.:

Hepimiz ermeniyiz bagiranlara yeni slogani Canan hanim bulmuş bile.

2
6
yanıtYanıtla
Ulan Mobil-IOS:

Bi git öl artık yaşın kaç olmuş ne yapacan ölümsüzLüğü mü bulacan

4
4
yanıtYanıtla
Tüm 48 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title