Haberler

Çanakkale Eob Eğitim Semineri

Çanakkale Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (ÇESOB) tarafından birliğe bağlı odaların genel sekreterlerine yönelik eğitim ve bilgilendirme toplantısı yapıldı.

Çanakkale Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (ÇESOB) tarafından birliğe bağlı odaların genel sekreterlerine yönelik eğitim ve bilgilendirme toplantısı yapıldı.

Etkinliğe Biga Kaymakamı Gökhan Görgülüarslan, Biga Belediye Başkanı İsmail Işık, ÇESOB Başkanı Mustafa Vurucu, Birlik Genek Sekreteri Ünal Özcan, bağlı oda başkanları ve sekreterleri ile yöneticileri katıldı.

Biga Ticaret Borsası Toplantı Salonunda gerçekleşen etkinlik saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasıyla başladı.

ÇESOB Başkanı Mustafa Vurucu, burada yaptığı konuşmada, esnaf ve sanatkarlarla ilgili çıkan kanunlar ve uygulanması gerekenler ve yeni yıl itibariyle uygulanacak birçok değişikliğin olduğunu, bu konularda bilgilendirmelerde bulunulacağını söyledi.

Esnaf ve sanatkarların bu ülkede çok önemli bir yere sahip olduğunu belirten Vurucu, "Esnaf ve sanatkar önce kendi işini kuran ve kendisini istihdam eden, kendisini istihdam ederken yapmış olduğu işle devletin bütün kurumlarına para veren, ekonomiye katkı yapan, bulunduğu yerde sükuneti ve huzuru sağlayan, bulunduğu sokağı aydınlatan değerli insanlardır" diye konuştu.

Toplantıda ÇESOB Genel Sekreteri Ünal Özcan tarafından, birliğe bağlı oda başkan ve sekreterlerine, Gümrük ve Ticaret Bakanlığınca hazırlanan ve yürürlüğe giren tebliğler, bakanlıklardan gelen resmi yazılar ile TESK'in teşkilat içi genelgelerinin içeriği anlatıldı.

Kaynak: AA / Yerel

İsmail Işık Çanakkale Biga Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title