Haberler

Çanakkale'den Kısa Kısa

Çanakkale Ticaret Borsası yöneticileri Vali Çınar ve Emniyet Müdürü Özden'i ziyaret etti.

Çanakkale Ticaret Borsası yöneticileri Vali Ahmet Çınar ile Emniyet Müdürü Yılmaz Özden'i ziyaret etti.

Ticaret Borsası Meclis Başkanı Abdullah Deniz, yönetim kurulu başkan yardımcıları Salamon Halyo ve Gökhan Uysal, Sayman Zakir Tanrıkulu ile Genel Sekreter Sevcan Elver ilk olarak Vali Çınar ile görüştü.

Deniz, ziyarette yaptığı konuşmada, Vali Çınar'ın 1 yıllık süre zarfında çok başarılı çalışmalar, farklı politikalar ortaya koyduğunu belirterek, "Özellikle son üç ayda seçim atmosferi çok ağırdı. Artık iş adamları olarak işlerimizi yeniden canlandırmak ve mensubu olduğumuz kurumlarımızı, meslek odalarımızın bir numaralı gündemine ekonomiyi, üretimi ve istihdamı almak zorundayız. Tekrar ekonomi bizlerin en önemli gündemi ve önceliği haline gelmeye başladı. Üretimin çarklarını yeniden döndürmek, yatırımların ihracatın önünü yeniden açmak için çalışmalara başlamamız gerekiyor" diye konuştu.

Borsa heyeti ardından Emniyet Müdürü Özden ile görüştü.

Türk Polis Teşkilatı'nın kuruluşunun 169. yıl dönümünü kutlayan Deniz, "Emniyet teşkilatımız bizlerin göz bebeği. Çok sıkıntılı ve zor zamanlardan geçtiler. Birçok şehidi ve gazisi var. Bizler için, canımız için kendi canlarını feda ettiler" dedi.

Çanakkale Barosunun faaliyetleri

Çanakkale Barosu üyeleri, Avukatlar Haftası dolayısıyla fidan dikti.

Baro Başkan Bülent Şarlan, yönetim kurulu üyeleri ve avukatlar Çanakkale Barosu Hatıra Ormanında 70 fidanı toprakla buluşturdu.

Şarlan, avukatların sadece müvekkillerinin haklarını değil doğayı da koruduğunu söyledi.

Öte yandan, Şarlan ile yönetim kurulu üyeleri Şerefnur Çakır Demirtaş ve Şennur Tarak, Küçükkuyu beldesindeki huzurevi ve çocuk yuvasını ziyaret etti. - Çanakkale

Kaynak: AA / Yerel

Abdullah Deniz Ahmet Çınar Ali Çınar Çanakkale Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title