Haberler

Çanakkale'den Kısa Kısa

Ezine Emniyet Müdürü Kılıç, görevine başladı

Ezine Emniyet Müdürlüğüne atanan 4'üncü sınıf emniyet müdürü Yavuz Kılıç (37), görevine başladı.

Kılıç, gazetecilere yaptığı açıklamada, Bozcaada ilçesinde görevde bulunduğu sürede Ezine'yi yakından tanıma fırsatını bulduğunu bildirdi.

Ezine'nin, Çanakkale'nin büyük ve önemli ilçelerinden biri olduğunu belirten Kılıç, "Çok önemli trafik ve asayiş sorunlarına sahip bir ilçe değil. Amacım, görev yaptığım süre içerisinde polis-halk ilişkilerini geliştirerek verimli ve güzel hizmetler sunmaktır" dedi.

Polis Akademisinden mezun olduktan sonra ilk görev yeri olan Kocaeli'nin Gebze ilçesinde 8 yıl çalışan ve daha sonra Muş'ta 5 yıl görev yapan Kılıç, Birleşmiş Milletler Sudan Misyonu'nda görev aldı. Kılıç, daha önce Bozcaada Emniyet Amirliği görevinde bulundu.

Lapseki Emniyet Müdürü Sarı onuruna veda yemeği

Lapseki Kaymakamı İsmail Ayhan Tavlı, İlçe Emniyet Müdürü Murat Sarı'nın Çanakkale'ye atanması dolayısıyla iftar verdi.

Tavlı, Öğretmenevinde verdiği iftarda, ilçede 4 yıldır görev yapan Sarı'nın terfi ettirilerek Çanakkale'ye şube müdürü olarak atandığını söyledi.

Bunun bir veda olmadığını dile getiren Tavlı, "Kendisiyle iki yıl çalıştım. Müdür beyin görev yaptığı süre içerisinde en çok yapmak istediği tek şeyin, ilçemizin MOBESE'ye kavuşmasıydı. Bu olmadı ama müdürümüz, MOBESE'nin başına gitti. İnşallah Çanakkale'de görev yaptığı sürede ilçemize bu sistemi kazandırır" dedi.

Sarı da Tavlı'ya teşekkür ederek, "Bundan böyle Çanakkale'de bir kardeşiniz, bir dostunuz ve günün her saatinde rahatlıkla arayabileceğiz birisi var. İlçeye kurulacak MOBESE ile ilgili imkanlar çerçevesinde yardımcı olacağım" diye konuştu.

İftara, İlçe Garnizon Komutanı Albay Recep Şenveli, Çardak Belediye Başkanı Basri Ulaş, Umurbey Belediye Başkanı Vedat Özkan, Lapseki Belediye Başkanvekili İhsan Akyol, AK Parti İlçe Başkanı Murat Gürşen, sivil toplum kuruluşlarının başkanları ile daire amirleri katıldı. - Çanakkale

Kaynak: AA / Yerel

Çanakkale Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title