Haberler

Çanakkale'de 198 Köy Yolu Kapandı

Çanakkale'de etkili olan tipi nedeniyle 198 köy yolu kapandı.

Çanakkale'de etkili olan tipi nedeniyle 198 köy yolu kapandı. Çanakkale Valisi Ahmet Çınar, ekiplerin kapanan yolları açmak için hızlı bir şekilde çalıştığını söyledi.

Vali Ahmet Çınar, poyraz fırtınası ve tipi nedeniyle Çanakkale merkez ve ilçelerinde toplam 198 köy yolunun kapandığını açıkladı. Yolu kapanan köylere ulaşımın yeniden başlaması için Karayolları ekiplerinin çalıştığını ifade eden Vali Çınar, tipinin etkisini öğle saatlerinden itibaren kaybetmesiyle birlikte ekiplerin de çalışmalarına hız verdiğini söyledi. Biga İlçesinde ise elektriği kesik olan 25 köye yeniden elektrik verilmesi için çalışmaların sürdüğünü belirten Vali Çınar, deniz ulaşımındaki aksamaların dışında kendilerine intikal eden bir olumsuzluk bulunmadığını belirtti. Tipinin etkisini kaybetmesi üzerine çift yönlü olarak trafiğe kapanan Çanakkale Boğazı, 5 saat sonra tekrar gemilerin geçişine açıldı. - Çanakkale

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title