Haberler

Camilere ve Kur'an Kurslarına Destek

Siverek Belediyesi tarafından ilçenin Fırat Mahallesinde yapımı tamamlanan Fırat Camisi ile Haliliye Mahallesinde bulunan kız Kur’an kursuna salon tipi klima hibe edildi.

Siverek Belediyesi tarafından ilçenin Fırat Mahallesinde yapımı tamamlanan Fırat Camisi ile Haliliye Mahallesinde bulunan kız Kur'an kursuna salon tipi klima hibe edildi.

Belediye Başkan Yardımcısı Hacı Ahmet Öncül, ibadethane ve camilere her zaman destek verdiklerini ifade ederek Ramazan öncesi camilerde genel temizlik yapıldığını, ardından her gece gül suyu serptiklerini söyledi.

Öncül, "Fırat mahallesinde yapımı tamamlanan Fırat Camisi ile Haliliye Mahallesinde bulunan kız Kur'an kursuna klima ihtiyacı olduğu talebi geldi. Belediye olarak cami ve ibadethanelerimize hiçbir zaman kayıtsız kalmamız mümkün değildir. Vatandaşlarımızın daha serin bir ortamda ibadetlerini yapmaları gerektiğini düşünerek, Belediye Başkanımız Sayın Resul Yılmaz'ın talimatı ile 2 adet salon tipi klima aldık. Ayrıca bazı cami imamları ile cami cemaatinin talebi üzerine bazı camilerimize gölgelik diye tabir ettiğimiz güneşten korunma brandası hazırlayarak gönderdik. Camilerimize desteğimiz her zaman devam edecektir" dedi.

Siverek Belediyesi Ramazan ayı öncesi ilçede bulunan tüm camilerde temizlik çalışması başlatmış, bununla beraber Ramazan ayı boyunca camileri teravih namazı öncesi gül suyu serperek cemaatin daha temiz bir ortamda ibadet etmesini sağlamıştı. - ŞANLIURFA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Siverek Belediyesi Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title