Haberler

Camilerde Temizlik Çalışması

Bitlis’in Adilcevaz Belediyesi, ilçe merkezindeki 24 camide temizlik çalışmaları başlattı.

Bitlis'in Adilcevaz Belediyesi, ilçe merkezindeki 24 camide temizlik çalışmaları başlattı.

Adilcevaz Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü bünyesinde çalışan İŞ-KUR elemanları, vatandaşların ibadetlerini rahat ve temiz ortamda yapabilmeleri için düzenli olarak temizlik çalışmalarına başladı. Merkez Şerefiye Camisi'nde yapılan çalışmaları yerinde inceleyen Belediye Başkanı Necati Gürsoy, cemaatin camilerde temiz ve rahat ortamlarda namaz kılabilmeleri için düzenli olarak ibadethanelerin temizlendiğini bildirdi. Belediye Başkanı Necati Gürsoy, göreve başladıkları ilk günden bu yana ilçedeki ibadethanelerin temizliği ve bakımına özel bir önem verdiklerini belirterek, "Belediye olarak görevimiz yalnız yol, kanalizasyon, park ve bahçelerimizi temiz tutmak değil, vatandaşımızın yoğun olarak kullandığı ibadethanelerimizi de temiz tutmak bizim sosyal belediyecilik anlayışımız içindedir. Adilcevaz Belediyesi olarak halkımızın yoğun kullandığı okul ve camilerimize gereken desteği vererek katkı sunmaya devam ediyoruz. Bundan böyle ekiplerimiz halkımızın rahat ve temiz ortamda ibadetlerini yapabilmeleri için her ay düzenli olarak camilerimizi temizlemeye devam edecek" dedi.

Şerefiye Camii İmamı Bedrettin Akkoyun ise, yapılan çalışmaların takdire şayan olduğunu ifade ederek, "Başkanımız halkımızın ibadetlerini daha temiz ortamda yapabilmeleri için camilerimizin temizliğine çok önem veriyor. Bizlerden her konuda desteğini esirgemeyen başkanımıza, cemaatim adına başlatmış oldukları hayırlı çalışmalarından dolayı çok teşekkür ediyorum. Ayrıca camilerimizin temizlenmesine emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Rabbim hepsinden Allah razı olsun" dedi. - BİTLİS

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Necati Gürsoy Adilcevaz Bitlis Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title