Haberler

Camiler Gül Suyu ile Temizleniyor

Kilis Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü Ekipleri Camileri gül suyu ile temizliyor.

Kilis Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü Ekipleri Camileri gül suyu ile temizliyor.

Kilis merkezde ve merkeze bağlı tüm köylerde camii temizliği yapılıyor. Camiiler yıkandıktan sonra gülsuyu ile dezenfekte edilerek ibadete sunuluyor. Kilis Belediyesi Başkan Yardımcısı Mehmet Ali Eryılmaz, Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipler tarafından merkeze bağlı tüm camiler yıkadıktan sonra gül suyu ile dezenfekte edildiğini belirterek, "İlaçlama 3 araç, 2 sırt tulumbası ile günlük yapılıyor. Ayrıca her Cuma akşamı şehrin cadde ve sokakları gülsuyu ile dezenfekte ediliyor. Temizlik İşleri Müdürlüğümüz ihtiyaç duyulan her konuda halkımızın temizlik hizmetlerini yerine getirmek için çalışmalarına devam etmektedir. Ramazan ayında daha da hassasiyet gösterilmektedir. Önümüzdeki günlerde mahalle temizlik kampanyaları başlatacağız. Başkanımız Hasan Kara Bey bu konuya çok önem vermektedir" dedi.

Eryılmaz, "Bu hizmetlerin yürütülmesinde başta Temizlik İşleri Müdürümüz Metin Bey olmak üzere bütün personelime teşekkür ediyorum. Halkımızın da temizlik konusunda bizlere yardımcı olarak bu konuda biraz daha dikkatli davranmalarını istiyoruz" diye konuştu. - KİLİS

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Mehmet Ali Eryılmaz Kilis Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title