Haberler

Çalışıcı'dan Ayakkabıcılar Odası'da Ziyaret

Eskişehir MHP Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Kadir Çalışıcı, parti yöneticileri ile birlikte Ayakkabıcılar Odası'nı ziyaret etti.

Eskişehir MHP Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Kadir Çalışıcı, parti yöneticileri ile birlikte Ayakkabıcılar Odası'nı ziyaret etti.

Ziyaret esnasında karşılıklı bilgi alışverişi yapıldı. Ayakkabıcılar sektöründeki sıkıntıları dile getiren Eskişehir Ayakkabıcılar Odası Başkanı Nejat Madenoğlu, Türkiye çapında 5 bin 350 üyeden şimdi bin 700 üyeye düştüklerini söyledi. Eskişehir ilinde 27 bin olan üye sayısının 15 bine düştüğünü anlatan Madenoğlu "Ayakkabıcılık sektörü Türkiye'de olduğu gibi; Eskişehir ilinde de bitmek üzeredir. Üretim sıfır ve iyi usta yetişmemektedir. Çırak ve imalat yok. Ayakkabıcılık sektörü yakın bir gelecekte kaybolabilir" dedi.

Başkan adayı Çalışıcı da ziyaretle ilgili yaptığı açıklamada, üretimde ve sanayide milliyetçi olmak gerektiğini anlatarak yerli malı kullanarak ülke kalkınmasında rol alınması gerektiğine işaret etti. Yerel seçimlerde adayların vizyonlarının önemli olduğunu söyleyen Kadir Çalışıcı "Halkımız, partiden çok adaylara oy verirler. İyi bir idareci, insanların bilinçaltını okuyabilen kişidir. Şehircilik planlamasın da yurt içinde ve yurt dışında eğitim gördüğüm için, Belediyeciliği en iyi biz yaparız. Ben Eskişehir halkına güveniyorum"dedi.

Ayakkabıcılar Odası'nı ziyaret heyetinde; Eskişehir MHP İl Başkanı Ayhan Sezer, MHP Tepebaşı İlçe Başkanı Özcan Koca, MHP Tepebaşı Belediye Başkan Adayı Murat Sanlar, MHP İl Kadın Kolları Başkanı Meral Demirel, MHP Tepebaşı İlçe Kadınlar Kolu Başkanı Berrin Sayın, MHP İl ve İlçe yönetim kurulu üyeleri katıldılar. - ESKİŞEHİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Kadir Çalışıcı Eskişehir Tepebaşı Türkiye Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 26 Nisan dün gece deprem mi oldu? 36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title