Haberler

"Çalıkuşu" Dizisi Ekranlara Veda Ediyor

Güncelleme:

Kanal D ekranlarının en iddialı dizilerinden biri olarak sezona başlayan Çalıkuşu, reytinglerde umduğu başarıyı yakalayamayınca ekranlara veda ediyor.

Kanal D'de sezonun en iddialı dizilerinden biri olarak başlayan Reşat Nuri Güntekin'in aynı adlı eserinden ekranlara uyarlanan "Çalıkuşu" ekranlara veda ediyor.

17 MAYIS'TA FİNAL YAPIYOR

Başrollerini Burak Özçivit ve Fahriye Evcen'in üstlendiği dizi 17 Mayıs'ta son kez ekrana gelecek. Final fragmanı izleyici ile buluşan dizinin nasıl bir sonla biteceği merak konusu.

Kaynak: Haberler.Com / Medya

Reşat Nuri Güntekin Kanal D Medya Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (30)

KAŞduygu35sal@hotmail.com:

TİKSİNİOM ABİ...DİZİDEN TİKSİNİOM...ESKİDEN NE GÜZEL FİLMLER BELGESELLER OLURDU...DİZİDİZİDİTZİDİİDİDİDİZİDİZİDİZİDİTZİİ...BU NELAN MAL MAL DİZİLER. 3 SEZON 5 SEZON VAKİT HARCİCAK VAKTİM YOK BENİM...HER ŞEY EN FAZLA 2 SAATTE OLUP BİTMELİ

19
5
yanıtYanıtla
MERCANvehbi34@hotmail.com:

ÇALIKUŞU ROMANINI İLK OKUDUĞUMDA İLKOKUL 4.SINIF ÖĞRENCİSİYDİM OYILLARDA TEK KANALLI TV VARDI ROMANI OKADAR SÜRÜKLEYİCYDİ Kİ KAFAMI KALDIRIP TV YE BİLE BAKMIYORDUM AMA BU EN SON ÇEKİLEN ÇALIKUŞU ROMANDAN ÇOK SAPMIŞ SÜREKLİ FERİDE VE KAMRAN IN AŞK I SIKTI AMA İZLEYEYİM DİYE KENDİMİ ZORLUYORUM SIKICI SIKICI ANLAMSIZ SÖZLER İNSANA HİÇ BİR ŞEY KAZANDIRMIYOR OYSA Kİ O TARİHLERDE İSTANBUL DA YETİŞMİŞ ANADOLU YA İDEALİST BİR ÖĞRETMEN OLARAK GİDEN VE AYAKLARININ ÜSTÜNDE DURAN BİR FERİDE VARDI TÜM GENÇ KIZLARIN GIPTA ETTĞİ FERİDE GÜÇLÜ KADIN FERİDE AMA ŞİMDİ Kİ DİZİYE BAKIYORSUN GIPTA EDİLECEK FERİDE GÖREMİYORSUN

18
1
yanıtYanıtla
beşiktaşkhistorian05@hotmail.com:

türkiyede dizi sektörünün içine ettiler bunları izleyenlerin aklına şaşıyorum nerde 90lardaki dizizler nerde şimdikiler

16
2
yanıtYanıtla
yorumcunurhamdilduh@gmail.com:

Sürekli aynı konular bi bölümü bi olayla doldurup bitiriyorlar.Çok bile kaldı ekranda.

13
5
yanıtYanıtla
Nur ucarnu-ray-83@hotmail.com:

Tabiki veda eder güzelim dizinin saatini değiştirirler se boylede veda eder

12
5
yanıtYanıtla
EMEL ŞENemelsenn@hotmail.com:

GAYET GÜZEL BİR DİZİ VE SEVEREK İZLİYORDUK FİNAL VERMESİ SAÇMA İKİ DE BİR GÜNÜNÜ DEĞİŞTİRİRSENİZ OLACAĞI BUYDU BEN BİLE KAÇIRDIM BİR İKİ BÖLÜMÜ GÜNÜ DEĞİŞİNCE REYTİNG DÜŞMESİ NORMAL SAÇMA BİR MAZERET BENCE DEVAM ETMELİ

11
5
yanıtYanıtla
Fatmak.oglanfatma@gmail.com:

Bu kadar kişi izlerken nekadar dusuk olabilir ki bir reyting. yazık ettiler diziye. O kadar saçma programlar varken...

7
9
yanıtYanıtla
Beyaz Zencimturkmen97@outlook.com:

Bence yapmacık diziydi. Romantik sahneler hele ibretlik. iyi olmuş.

11
4
yanıtYanıtla
ALİ-KEMALali-kemal@hotmail.com:

Adamların amacı izleyiciye birşey sunmak değil ki amaçları reyting

13
1
yanıtYanıtla
Ayse gul demirayse_demr@hotmail.com:

Offff yaa neden bitiyo

6
7
yanıtYanıtla
Tüm 30 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title