Haberler

Çakır, "Değerlerimize Sahip Çıkmalıyız"

Ortak Değer Malatya Derneği Yönetim kurulu üyeleri, Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır’ı makamında ziyaret etti.

Ortak Değer Malatya Derneği Yönetim kurulu üyeleri, Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır'ı makamında ziyaret etti. Ziyaretten memnuniyet duyduğunu vurgulayan Büyükşehir Belediye Başkanı Çakır, "Bu şehrin ortak değerlerine sahip çıkmalıyız, bu konuda biz belediye olarak gereken çalışmalarımızı yapıyoruz" dedi.

Kurulduğu günden itibaren il yöneticilerine ziyaretler gerçekleştiren Ortak Değer Malatya Derneği il yönetimi, son ziyaretini Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır'a yaptı. Belediye Başkanı Çakır, ziyaretten mutluluk duyduğunu vurgularken, "Derneğiniz ilimiz açısından önemli bir sorumluluğu üzerine almış durumda. Malatya, bölgesinin tarihi alt yapısı en güçlü ve zengin illerinden biri. Yetiştirdiği değerli siyasetçiler, bürokratlar ve sanatçılar ile dikkat çeken bir Anadolu şehri olan Malatya'nın değerlerine sahip çıkıp geleceğe sağlıklı bir şekilde taşıması gerekiyor. Belediye olarak gerçekleştirdiğimiz ve gerçekleştireceğimiz sosyal projelerle değerlerimize sahip çıkmayı hedefliyoruz. Zamanla birlikte gerçekleştirebileceğimiz çalışmalar olacaktır" dedi.

Ortak Değer Malatya Derneği Başkanı Ergün Kılıç ise, Malatya Belediyesi'nin şehrin değerlerinin korunması konusunda gösterdiği hassasiyetten dolayı teşekkür ederken, "Şehirler değerlerine sahip çıkıp, sağlıklı bir şekilde yarınlara onları taşıyabildiğinde gerçek büyümeyi sağlayabilir. Bu şehir kuruluş tarihinden itibaren çok önemli değerleri yetiştirmiş ve önemli medeniyetlere ev sahipliği yapmıştır. Biz bunları günışığına çıkarıp sahiplendiğimizde bu anlamda bölgenin kültür merkezi olabiliriz" şeklinde konuştu.

Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır, toplantıda önümüzdeki yıllarda bu konuda yapacakları çalışmalarla ilgili bilgiler verdi. Dernek Başkanı Kılıç ise projeleri hakkında açıklamalar da bulundu. - MALATYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Yüksel Çakır Ergün Kılıç Ahmet Çakır Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

CAN DALTON KİMDİR? Can Dalton hangi çete? Oya Okar Arka Sokaklar'a geri mi dönüyor? Arka Sokaklar'ın Selin Komiser'i diziye dönüyor mu? SAĞLIK BAKANLIĞI Personel alımları başladı mı? #128657 Personel alımı başvuruları ne zaman? Servisler kaldırılacak mı? Servisler neden kaldırılacak, sebebi ne? Servisler yasaklanıyor mu? Köklü tasarruf tedbirleri hayata geçiyor! Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 26 Nisan Cuma Survivor yeni bölüm! Müfredat değişiyor mu? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne demek? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli nedir? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne zaman başlayacak? Sağlık Bakanlığı 36 bin personel alımı başvuru tarihi ne zaman? #127973 Sağlık Bakanlığı sözleşmeli personel başvuru şartları neler? YEMEKTEYİZ 26 Nisan yarışmacısı Durmuş kimdir? Durmuş Çetin kaç yaşında, nereli? Tavuğa ihracat yasağı mı geldi? Tavuğa neden ihracat yasağı geldi, sebebi ne? Tavuğa neden ihracat yasağı getirildi? İhracat yasağı ile ilgili Ticaret Bakanı ne söyledi? Kırım Kongo Kanamalı Ateşi (KKKA) belirtileri ne? KKKA nasıl bulaşır, nasıl önlenir, ne yapılmalı? 26 NİSAN YEMEKTEYİZ CANLI İZLE #128105 Yemekteyiz'de bugün kim yarışacak? Yemekteyiz hangi kanalda, saat kaçta? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye geri mi dönüyor? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye mi gelecek? ADANA DEMİRSPOR- GALATASARAY MAÇI CANLI İZLE Adana Demirspor- Galatasaray maçı canlı (HD) izleme linki!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title