Haberler

Herkes Çağatay Ulusoy'un Yeni Sevgilisi Duygu Sarışın'ı Merak Ediyor

Güncelleme:

Yakışıklı oyuncu Çağatay Ulusoy'un, gönlünü rol arkadaşı Duygu Sarışın'a kaptırması gündeme bomba gibi düştü. Ulusoy'un kalbini çalan Sarışın'ın kim olduğu merak konusu oldu.

Yakışıklı oyuncu Çağatay Ulusoy'un gönlünü rol arkadaşına kaptırması gündeme bomba gibi düştü. "İçerde" dizisinde Sema komseri canlandıran Duygu Sarışın ile birlikte olan Ulusoy'un gönlüne kaptırdığı bu güzelin kim olduğu merak konusu oldu.

ÇAĞATAY ULUSOY GÖNLÜNÜ ROL ARKADAŞINA KAPTIRDI

'İçerde' dizisinin başrolü ünlü oyuncu Çağatay Ulusoy'un sevgilisinin kim olduğu merak konusuydu. Adı yıllar önce Serenay Sarıkaya ve daha sonra da Amerikalı genç model Taylor Marie Hill'le anılan Çağatay Ulusoy son olarak Diyar Onar ile anılmıştı. Çağatay Ulusoy ile sosyetik güzel Diyar Onar'ın başlayan arkadaşlığın aşka dönüştüğü iddia edilmişti.


DUYGU SARIŞIN KİMDİR?

Duygu Sarışın 24 Kasım 1987 İzmir doğumlu.1.70 boyunda ve 56 kilo olan Duygu Sarışın, Akrep burcu, gözleri kahverengi. Eğitimini Dokuz Eylül Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Oyunculuk Bölümü'nde tamamladı. İzmir Ekonomi Üniversitesi, Moda Tasarım Bölümü'nde dersler alan Duygu Sarışın, İzmir Devlet Tiyatrosu'nda oyunculuk yaptı.


DUYGU SARIŞIN PEK ÇOK DİZİDE ROL ALDI

2011 yılında ise televizyon dünyasına Cennetin Sırları dizisi ile adım attı. İnadına Yaşamak, Kaçak Gelinler, Güneşi Beklerken, Rengarenk gibi diziler de rol aldı. Show Tv ekranlarında yayınlanan 'İçerde' dizisinin kadrosuna dahil olan güzel oyuncu Duygu Sarışın dizide Sema karakterini canlandırıyor.



Kaynak: Haberler.com / Magazin

Çağatay Ulusoy Magazin Haberler

Erdoğan'ın uykularını kaçıracak anket! Bugün seçim olsa AK Parti 2. oluyor

Erdoğan'ın uykularını kaçıracak anket! Bugün seçim olsa AK Parti 2. oluyor

İstanbul'da suya yüzde 36 ile 53 oranında zam

İstanbul'da suya yüzde 36 ile 53 oranında zam

Fidan'dan Hamas için 'Terör örgütü' ifadesini kullanan Avusturyalı mevkidaşına canlı yayında sert yanıt

Fidan'dan Hamas için "Terör örgütü" ifadesini kullanan Avusturyalı mevkidaşına canlı yayında sert yanıt

Bakmadan Geçme

15 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 15 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 15 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 15 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 15 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 15 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 15 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Arda Güler Real Madrid'de kaç gol attı? 15 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 15 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 15 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Talisca Beşiktaş'a gelecek mi? Al Nassr Talisca'yı gözden çıkardı Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 15 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Otoyol ve köprü geçiş ücretlerine zam mı geldi? (ZAMLI) Köprü geçiş ücretleri ne kadar oldu? 15 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 15 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 15 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
Balıkesir'de üniversiteli motokuryeyi bıçaklayarak öldüren katilin 6 ayrı suç kaydı çıktı

Balıkesir'de üniversiteli motokuryeyi bıçaklayarak öldüren katilin 6 ayrı suç kaydı çıktı

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title