Haberler

Büyüyen Kobiler Toplantısı Malatya'da Yapılacak

Türk Girişim ve İş Dünyası Konfederasyonu (Türkonfed) ile Türk Sanayicileri ve İş adamları Derneği (TÜSİAD) tarafından Büyüyen Kobiler programı Malatya Sanayici ve İşadamları Derneği (MASİAD)’ın evi sahipliğinde Malatya’da düzenlenecek.

Türk Girişim ve İş Dünyası Konfederasyonu (Türkonfed) ile Türk Sanayicileri ve İş adamları Derneği (TÜSİAD) tarafından Büyüyen Kobiler programı Malatya Sanayici ve İşadamları Derneği (MASİAD)'ın evi sahipliğinde Malatya'da düzenlenecek. MASİAD'tan yapılan açıklamada 'Büyüyen Kobiler' programının 25 Kasım Çarşamba günü Malatya Ticaret ve Sanayi Odası'nda gerçekleşeceği belirtildi. Malatya protokolünün de katılacağı toplantının ilk oturumunda da 'Bölgeler arası Ortak Girişim Projesi sunumu ile TÜSİAD Başkan Yardımcısı Şükrü Ünlütürk katılımcılarla bir araya gelecek. Toplantının ikinci oturumunda ise TÜSİAD Bilgi Teknolojileri ve Telekomünikasyon Çalışma Grubu Başkanı Erol Bilecik'in moderatörlüğünü yapacağı "Kobilerde Teknolojinin Kullanımının Artırılması" paneline geçilecek.

Panelde Vodofone Türkiye İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Engin Aksoy, HP Türkiye Genel Müdürü Filiz Akdede, İntel Türkiye Genel Müdürü Burak Aydın ve TÜBİSAD Başkanı Erman Karaca sunum yapacaklar. - MALATYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Türkiye Malatya Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title